Головна Новини Суспільство події Аномально тепло: якою буде погода на Різдво і Новий рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Аномально тепло: якою буде погода на Різдво і Новий рік

Нетипове тепло накриє Україну наприкінці грудня. Лише подекуди температура повітря буде падати нижче нуля

19 грудня 2023, 22:45
Поділіться публікацією:

Погода в українських регіонах до кінця  місяця  прогнозується, як  плюсова,  тільки  на деяких територіях в нічний час стовпчик  термометра  опускатиметься нижче нуля.

Аномально тепло: якою буде погода на Різдво і Новий рік

Погода на Різдво і Новий рік 2023 (фото з відкритих джерел)

Саме таку ситуацію з погодою  в грудні   прогнозує  заступник начальника відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Наталія Голеня,  інформує РБК-Україна.

"За сьогоднішніми розрахунками, буде тепло, як для цієї пори року: додатні значення температури в межах від 0 до 6 градусів тепла вночі та вдень. На півдні може бути 10 градусів тепла", – каже  синоптикиня.

За її прогнозом, інколи стовпчик термометра   вночі може  опускатись  нижче нуля.

Ще Наталя  Голеня попереджує про можливі  опади  у вигляді мокрого снігу і дощу на Різдво, 25 грудня.  Проте температура повітря  в день  самого свята залишиться такою самою.

Наталя Голеня   ще повідомила, що до  завершення  грудня  якихось змін не  буде.

"За сьогоднішніми розрахунками, буде така ж температура", –  сказала  синоптикиня.

 Також Голеня  попередила, що точні прогнози погоди  представники Укргідрометцентру   дають  за 3-5 діб до  потрібної дати.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, яка погода буде в Україні до РіздваТиждень  перед  Різдвом в нашій країні прогнозується  теплою погодою, але  на Святвечір очікують похолодання. Про це  в соціальних мережах  розповіла відома  синоптикиня  Наталя Діденко.

Як вона стверджує, максимально стовпчик термометра робитиме  коливання  в межах +2...+9 градусів. Вже в кінці тижня, як  прогнозує  Наталка  Діденко,  прийде невелике похолодання,  але на саме  різдвяне свято  знову стане  тепліше.

Як стверджує  метеоролог  Ігор  Кібальчич, ця обставина  призводить  до підвищення температур та невеликих опадів у вигляді дощу.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини