Головна Новини Суспільство події Американські чиновники припускають, що дрони у Росії намагалися атакувати будинки офіцерів розвідки
commentss НОВИНИ Всі новини

Американські чиновники припускають, що дрони у Росії намагалися атакувати будинки офіцерів розвідки

У США думають, що безпілотники, котрі атакували Москву 30 травня переслідували окремі цілі

7 червня 2023, 13:05
Поділіться публікацією:

Про це пише портал "Коментарі" з посиланням на NBC.

Американські чиновники припускають, що дрони у Росії намагалися атакувати будинки офіцерів розвідки

У США думають, що безпілотники у Москві були призначені для окремих цілей

Тоді, столицю Росії накрила зграя дронів, один із них ледь не долетів до резиденції Путіна. Деякі чиновники Сполучених Штатів Америки вважають, що безпілотники мали на меті атакувати оселі офіцерів Служби зовнішньої розвідки Кремля. Принаймні, таку думку висунув один з американських співробітників Конгресу, обізнаний із цією справою.

За даними Strider Technologies, дрон все-таки зміг уразити один із московських будинків, пов'язаний з російською Службою зовнішньої розвідки. Водночас, деталей щодо того чи зазнав руйнувань дім та чи був хтось усередині з співробітників Служби розвідки – невідомо.

"Це не була якась випадкова атака на заможне передмістя. Удар був елементом психологічної війни російсько-українського конфлікту, який вперше досягає московських околиць", – припустив співзасновник Strider Technologies Ерік Левеск.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Хто міг атакувати дронами Москву: аналітик назвав три варіанти Аналітик назвав три ключових гравці, які могли здійснити атаку на столицю Росії.

Читайте також на сайті "Коментарі", — З'явилась реакція Путіна на атаку дронів по Москві. Президент Володимир Путін пригрозив дзеркальними діями на ранкову атаку безпілотників по столиці Росії. Президент Росії пригрозив українським громадянам та вказав, що Москва може відповісти на інцидент з невідомими безпілотниками поблизу столиці Росії.

Як писали "Коментарі", — В ООН розкритикували діяльність Росії через підрив дамби в Україні Антоніу Гутерріш розкритикував діяльність Росія, яка призвела до прориву Каховської ГЕС.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини