Головна Новини Суспільство події Американка вигадала спосіб, як змусити незнайомців платити їй і просто так заробила мільйони
commentss НОВИНИ Всі новини

Американка вигадала спосіб, як змусити незнайомців платити їй і просто так заробила мільйони

За допомогою інтернету вдалося знайти унікальну секс-роботу

10 вересня 2021, 17:05
Поділіться публікацією:

Американка, яка називає себе фінансовою домінатрисою, заробила понад 100 тисяч доларів, просто публічно принижуючи чоловіків. Уродженка Північної Кароліни, яку звуть пані Марлі, стала секс-працівницею після того, як їй стало важко заробляти на життя в Нью-Йорку. Про це пише видання The Sun.

Американка вигадала спосіб, як змусити незнайомців платити їй і просто так заробила мільйони

Американка вигадала спосіб, фото з відкритих джерел

Після втрати роботи в роздрібній торгівлі, згідно з її есе в Newsweek, пані Марлі "вийшла в Інтернет і набрала: "Як заробляти гроші в Інтернеті, як жінка, бувши сексуальною".

"Я знала про секс-роботи через вебкамеру, але потім я побачила термін "фінансове панування". Це психологічний злам, при якому покірні чоловіки віддають свої гроші домінантним жінкам, але нічого не отримують на заміну. Вони в основному платять жінкам за те, щоб вони існували", — говорить американка.

Вона стверджувала, що за перший тиждень свого існування як фінансової домінанти вона заробила 50 доларів на анонімній підписці. Популярність пані Марлі за останні кілька років настільки зросла, що чоловікам тепер доводиться платити від 5 до 500 доларів, щоб просто поговорити з нею.

Американка вигадала спосіб, як змусити незнайомців платити їй і просто так заробила мільйони - фото 2

"Я також проводжу сеанси спустошення гаманця, коли ви розмовляєте по відеозв'язку або розмовляєте через телефон, і ви спустошуєте цифровий гаманець субпідрядника, коли розмовляєте з ним. Це може бути 30-хвилинний сеанс, коли вони починають з відправки 10 доларів, а потім через дві хвилини вони відправляють 20 доларів і так далі. Ви буквально виснажуєте їх гаманець", — розповіла вона.

Вона навіть розповіла, що може зустрітися з чоловіками на публіці, підійти до них, вимагати у них гроші, а потім піти, як тільки угода буде завершена. Це так просто.

"Це приниження. Чоловіки отримують сексуальне задоволення від втрати контролю. Вони знають, що віддають свої гроші тому, з ким не збираються зустрічатися і кому на них насправді наплювати. Щось у цьому викликає у них сексуальне збудження. Але усе це відбувається між двома дорослими, і зазвичай відповідальна домина стежить за тим, щоб вони перевіряли свої субмарини, щоб переконатися, що вони все ще можуть собі це дозволити. Ви ніколи не примушуєте кого-небудь відправляти вам гроші. Зрештою, підписники повинні увійти в будь-який додаток, який вони використовують, і самі відправити вам гроші", — сказала жінка.

Пані Марлі змогла заробити понад 100 тисяч доларів за останні кілька років, "і у неї було все від людей, які включили її у свої поліси страхування життя, до людей, що платять за квартиру". Тепер у неї є трикімнатна квартира в Нью-Йорку, яку оплатили й обставили її сабміссіви. Вони також оплачують її рахунки. Крім того, на гроші, які надіслали їй ці чоловіки, вона змогла оплатити поїздку в Тулум за 5 тисяч доларів, виплатити студентські позики та надати фінансову допомогу батькам.

Нагадаємо, не соромилися дітей і перехожих: у Херсонській області пара зайнялася сексом прямо на пляжі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини