Головна Новини Суспільство події Адвокат заборонив підозрюваному у справі Фаріон спілкуватися з пресою: причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Адвокат заборонив підозрюваному у справі Фаріон спілкуватися з пресою: причина

Зазвичай заборона спілкування з пресою вводиться у справах із великим громадським інтересом

6 серпня 2024, 10:51
Поділіться публікацією:

В апеляційному суді Львова було розглянуто скаргу на рішення суду у справі про вбивство Ірини Фаріон. Головний підозрюваний, В'ячеслав Зінченко, отримав сувору заборону від свого адвоката на спілкування з пресою у зв'язку з розслідуванням.

Адвокат заборонив підозрюваному у справі Фаріон спілкуватися з пресою: причина

Адвокат заборонив підозрюваному у справі Фаріон спілкуватися зі ЗМІ

5 серпня у суді обговорювали апеляцію, яку подав захист Зінченку. Адвокат Ігор Суліма пояснив, що будь-які коментарі його клієнта можуть бути використані проти нього у суді.

“Дійшли висновку, що зараз спілкування мого підзахисного не вчасно. Ми б хотіли розуміти, які є докази сторони звинувачення, бо будь-які коментарі, чи ще щось може бути використане проти нього... Я йому заборонив давати коментарі щодо слідства”, – заявив адвокат.

Зінченко приєднався до судового засідання онлайн, що показує його обмежені можливості спілкування та руху.

Зазвичай заборона спілкування з пресою вводиться у справах із великим громадським інтересом, особливо коли триває активне розслідування. Це допомагає зменшити ризик поширення недостовірної інформації та забезпечує більш нейтральне сприйняття ситуації серед громадськості.

Суд у справі Ірини Фаріон продовжує привертати увагу та суперечки про справедливість, права підозрюваних та роль ЗМІ у судових процесах.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Львівський апеляційний суд залишив без змін запобіжний захід для В'ячеслава Зінченка, підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон. Під час судового засідання, яке проходило онлайн, з'явилися батьки В'ячеслава , які дали емоційні коментарі на адресу звинувачення. Вони заперечують звинувачення та стверджують, що проти їхнього сина немає жодних конкретних доказів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини