Головна Новини Суспільство події Адвокат Марадони вимагає розслідувати смерть футболіста
commentss НОВИНИ Всі новини

Адвокат Марадони вимагає розслідувати смерть футболіста

За його словами, футболіст тривалий час знаходився без належного медичного нагляду

26 листопада 2020, 17:00
Поділіться публікацією:

Новина про смерть легендарного футболіста Дієго Марадони потрясла футбольний світ. За офіційними даними, видатний футболіст помер від зупинки серця у віці 60 років. Відомо, що незадовго до смерті Марадона переніс серйозну операцію на головному мозку.

Адвокат Марадони вимагає розслідувати смерть футболіста

ФОТО: З відкритих джерел

Адвокат легенди футболу Матіас Морлі повідомив, що планує почати розслідування загибелі Дієго Марадони. За словами правозахисника, футболіст тривалий час знаходився без нагляду медичних працівників, яких найняли спеціально для опікування за Марадоною після операції.

Матіас Морлі також висловив претензію на адресу швидкої допомоги. За його словами, медики їхали занадто довго, в результаті чого не встигли надати Марадоні необхідну допомогу.

"Швидка допомога їхала більше півгодини, що було злочинним ідіотизмом. Ці факти не повинні бути забуті, ми будемо вимагати розслідування", — написав правозахисник в своєму Twitter-акаунті.

Раніше "Коментарі" писали, що італійський футбольний клуб "Наполі" повідомив про намір перейменувати свій стадіон в Неаполі на честь легенди Дієго Марадони.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини