Головна Новини Суспільство Кримінал Звіряче вбивство в Одесі: підозрюваний назвав причиною ритуальний обряд
commentss НОВИНИ Всі новини

Звіряче вбивство в Одесі: підозрюваний назвав причиною ритуальний обряд

Підозрюваний страждав наркотичною залежністю і мав психічні розлади

22 січня 2021, 11:48
Поділіться публікацією:

Чоловік, якого підозрюють у позбавленні життя свого батька, а також друга сім'ї, назвав причиною жорстокої розправи ритуальний обряд. Одеська поліція вже повідомила  30-річному громадянину про підозру в подвійному вбивстві, передає ТСН.

Звіряче вбивство в Одесі: підозрюваний назвав причиною ритуальний обряд

Подвійне вбивство в Одесі - фото Національна поліція

Трагедія сталася в одній з багатоповерхівок міста. Там 30-річний Дмитро разом зі своїм товаришем орендували квартиру, з якої, за словами сусідів, у свята лунали гучні крики та шум. За даними ТСН, жителі квартири зробили там наркопритон. Так було і напередодні, коли квартирантів відвідав батько Дмитра.

Чоловік жорстоко розправився з батьком, обезголовивши його, а також убив свого друга. Після цього підозрюваний вийшов на вулицю і закурив на лавці біля будинку. Повідомляється, що в той момент при ньому була голова його батька.

Після приїзду правоохоронних органів, чоловік спробував втекти, зачинившись у квартирі, проте поліції вдалося взяти його в кайданки. Незабаром з'ясувалося, що Дмитро мав залежність від наркотиків, а також психічні розлади.

На питання поліції, навіщо він скоїв подвійне вбивство, чоловік відповів, що проводив ритуальний обряд.

За словами правоохоронців, підозрюваному в подвійному вбивстві призначені експертизи, які зможуть визначити психічний стан чоловіка.

Нагадаємо, що напередодні суд оголосив вирок 22-річному Миколі Тарасову, якого звинуватили в жорстокому вбивстві 11-річної Даші Лук'яненко. Чоловік засуджений до 15 років тюремного ув'язнення. Повідомляється, що вирок зачитувався декілька годин, і йому передувала спроба підсудного накласти на себе руки прямо в судовій залі.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини