Головна Новини Суспільство Кримінал Змушував вчитися ходити: під Донецьком чоловік вбив 3-річного хлопчика з інвалідністю (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Змушував вчитися ходити: під Донецьком чоловік вбив 3-річного хлопчика з інвалідністю (ВІДЕО)

Заява до поліції надійшла від бабусі дитини, яка розповіла, що у неї зник маленький онук

4 лютого 2022, 16:33
Поділіться публікацією:








У місті Курахове в Донецькій області чоловік вбив і закопав трирічного хлопчика, який від самого народження мав інвалідність, тому не міг самостійно ходити. Дитина народилася в багатодітній родині, яка стояла на обліку в органах опіки. Як повідомляють у Національній поліції Донецької області, і мати дитини, і вітчим вживають наркотики.

Змушував вчитися ходити: під Донецьком чоловік вбив 3-річного хлопчика з інвалідністю (ВІДЕО)

Національна поліція затримала підозрюваного - Нацполіція

Коли поліція прибула до квартири, де мешкала родина, мати не змогла пояснити правоохоронним органам, де зараз її син. Пізніше поліція встановила, що хлопчик був вбитий більше тижня тому.

За даними прокуратури Донецької області, у ніч з 23 на 24 січня підозрюваний пішов з дитиною на вулицю, де намагався змусити хлопчика ходити. Дитина почала плакати, після чого зловмисник сильно побив малюка. Хлопчик помер від численних травм. Наступного дня чоловік тіло малюка в сумці відніс за декілька кілометрів від дому, де й закопав. 

Чоловік, намагаючись ввести поліцію в оману, доводив, що дитина померла власною смертю, а він лише її поховав. Однак судово-медична експертиза встановила, що хлопчик помер від травми голови з крововиливом.

Наразі зловмиснику загрожує довічне ув'язнення.


Як повідомляли раніше "Коментарі", мешканці Запорізької області, яких представники правоохоронних органів підозрюють  в тому, що вони жорстоко позбавили життя 11-річного мешканця цього регіону Максима Самофалова, зробили зізнання ще в одному злочині. Виявляється, зловмисники скоїли вбивство 48-річної жінки, яка перебувала в розшуку, і  потім втопили її тіло в річці.  Про це розповів слідчому один із затриманих. Він зазначив, що у вересні 2021 року разом з товаришем він викрав, а потім вбив 48-річну мешканку області.  Вони неприязно поставились до своєї жертви, а потім її вбили.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини