Головна Новини Суспільство події Вбивстві 11-річного хлопчика біля Запоріжжя: підозрювані зізналися в ще одному злочині
commentss НОВИНИ Всі новини

Вбивстві 11-річного хлопчика біля Запоріжжя: підозрювані зізналися в ще одному злочині

Підозрювані у вбивстві 11-річного хлопчика зізналися в ще одному злочині

20 січня 2022, 20:50
Поділіться публікацією:

Мешканці Запорізької області, яких представники правоохоронних органів підозрюють  в тому, що вони жорстоко позбавили життя 11-річного мешканця цього регіону Максима Самофалова, зробили зізнання ще в одному злочині. Виявляється, зловмисники скоїли вбивство 48-річної жінки, яка перебувала в розшуку, і  потім втопили її тіло в річці. Про це інформує ГУ Нацполіції Запорізького регіону.

Вбивстві 11-річного хлопчика біля Запоріжжя: підозрювані зізналися в ще одному злочині

Поліція витягла з річки тіло вбитої 48-річної жінки (фото: zp.npu.gov.ua)

 Про це розповів слідчому один із затриманих. Він зазначив, що у вересні 2021 року разом з товаришем він викрав, а потім вбив 48-річну мешканку області.  Вони неприязно поставились до своєї жертви, а потім її вбили.

 Речі викраденої жертви вбивці спалили,  а тіло вбитої  кинули  в річку   Тащенак.

Вчора, 19 січня тіло цієї громадянки  працівники поліції знайшли між населеними пунктами Радивонівка і Мирне, і завезли для проведення ряду потрібних експертиз. Поліцейські стверджують, що затриманим за ці злочини можуть присудити довічне  перебування за ґратами.

Важливо, що 11-річного  підлітка із Запорізької області ці раніше засуджені чоловіки, одному з яких 46 років, а іншому — 26 років, теж викрали. Два тижні  зловмисники  тримали хлопчика в підвалі, а потім також позбавили життя. Труп Максима Самофалова поліціянти знайшли в підвалі одного з — приватних будинків.  

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Вінниці жорстоко вбили молоду дівчину. У Вінниці жорстоко вбили 20-річну жительку Тульчинського району. Трагедія сталася у приміщенні літньої місцевої жительки, у якій потерпіла знімала кімнату. Повідомляється, що на тілі загиблої були виявлені множинні колото-різані рани.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини