Головна Новини Суспільство Кримінал Злочини знімав на камеру: на Рівненщині чоловік регулярно ґвалтував 10-річну доньку співмешканки
commentss НОВИНИ Всі новини

Злочини знімав на камеру: на Рівненщині чоловік регулярно ґвалтував 10-річну доньку співмешканки

Відео випадково побачила матір потерпілої

12 жовтня 2021, 15:38
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Рівненській області судили чоловіка, який ґвалтував малолітню. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Рівненської області.

Злочини знімав на камеру: на Рівненщині чоловік регулярно ґвалтував 10-річну доньку співмешканки

Згвалтування малолітньої в Рівненській області. Фото: novyny.24tv.ua

Як стало відомо, інцидент стався на території нинішньої Острозької територіальної громади. 32-річний чоловік протягом п'яти місяців здійснював розпусні дії і ґвалтував 10-річну дочку своєї співмешканки.

Повідомляється, що всі свої злочини зловмисник знімав на камеру мобільного телефону. Відео випадково побачила матір потерпілої і звернулася за допомогою до правоохоронних органів.

Правоохоронці затримали підозрюваного. У суді чоловік визнав свою провину лише частково. Його засудили до покарання у виді довічного позбавлення волі. Однак правопорушник і його захисник вирушили в апеляційний суд.

Днями Рівненський апеляційний суд не задовольнив скарги засудженого і залишив   покарання, яке призначив суд першої інстанції.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Житомирській області чоловік протягом року ґвалтував свою 12-річну доньку. Через пригнічений психічний стану на постраждалої на неї звернула увагу шкільний психолог. В ході розмови з дівчинкою вона дізналася про сексуальне насильство над нею. Співробітники правоохоронних органів затримали підозрюваного в злочині громадянина. Детально про це читайте в нашій статті.

Також "Коментарі" інформували про те, що в Сполучених Штатах Америки 20-річна дівчина сильно постраждала після падіння в гейзер. Постраждала гуляла по національному парку разом зі своїми вихованцями. У якийсь момент один з них поранив лапу паром з гейзера. Собака почав панікувати і впала в киплячий джерело. Дівчина поспішила на допомогу тварині і стрибнула услід за ним.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини