Головна Новини Суспільство Кримінал В Житомирській області чоловік протягом року ґвалтував малолітню
commentss НОВИНИ Всі новини

В Житомирській області чоловік протягом року ґвалтував малолітню

Служба у справах дітей вилучила з родини постраждалу і її молодшу сестру

11 жовтня 2021, 17:40
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Житомирській області чоловік ґвалтував свою малолітню дочку. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Житомирської області.

В Житомирській області чоловік протягом року ґвалтував малолітню

В Житомирській області чоловік ґвалтував свою дочку. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, 44-річний чоловік, протягом року систематично здійснював дії сексуального характеру відносно своєї 12 річної дочки.

На пригнічений емоційний стан потерпілої звернула увагу шкільний психолог. Під час розмови з дівчинкою вона дізналася про сексуальне насильство над нею.

Про те, що сталося, стало відомо правоохоронним органам. Підозрюваний у кримінальному злочині був затриманий.

Служба у справах дітей вилучила з родини постраждалу і її молодшу сестру. На цей момент вони тимчасово перебувають у дитячому закладі.

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Донецькій області судили чоловіка, який поглумився над 10-річною. Дівчинка йшла в комп'ютерну академію і під час цього на неї напав зловмисник. Чоловік затягнув свою жертву за сарай і там зґвалтував. Співробітники правоохоронних органів змогли встановити особу та затримати підозрюваного. Ним виявився 29-річний раніше судимий місцевий житель.

Також "Коментарі" інформували про те, що в американській Флориді шкільна вчителька регулярно займалася сексом зі своїм неповнолітнім учнем. Відносини між нею і підлітком почалися в серпні цього року. Тоді правопорушниця написала повідомлення школяреві, в якому зізналася у своїх почуттях. Після цього вони почали зустрічатися. Іноді злочинниця забирала підлітка після занять і в машині займалася з ним сексом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини