Головна Новини Суспільство Кримінал Житомирського патрульного, якого підозрюють у продажу наркотиків, взяли під варту
commentss НОВИНИ Всі новини

Житомирського патрульного, якого підозрюють у продажу наркотиків, взяли під варту

Патрульний перебуватиме під вартою два місяці

12 жовтня 2021, 12:25
Поділіться публікацією:

Слідчий суддя Богунського районного суду Житомира 11 жовтня обрав запобіжний захід патрульному. Правоохоронця триматимуть під вартою, хоча він може внести заставу в сумі 150 тисяч гривень. Про це повідомляють в прес-службі Житомирської обласної прокуратури.

Житомирського патрульного, якого підозрюють у продажу наркотиків, взяли під варту

Патрульного взяли під варту з правом внесення застави, фото прокуратури

Відомо, що інспектора патрульної поліції області підозрюють в продажі наркотиків. Чоловіка затримали на гарячому 8 жовтня, коли він  передавав згортку з наркотичною речовиною покупцю. Також зафіксовано ще одну передачу наркотиків з рук патрульного покупцям на початку жовтня. Тепер патрульний перебуватиме під вартою протягом 60 діб.

Відомо, що вже є результати двох експертиз. Результати досліджень підтвердили, що в обох випадках патрульний продавав згортки з амфетаміном.

Затримали патрульного працівники обласної прокуратури та працівники ВБКОЗ Управління Служби безпеки в Житомирській області, слідчі Державного бюро розслідувань (ДБР).

Наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Досудове слідство в провадженні триває, його проводять слідчі територіального управління ДБР в Хмельницькому.

Як повідомляв портал "Коментарі", затримання патрульного відбулось у Андрушівці – дев'ятитисячному місті Бердичівського району Житомирської області. О 16.30 поліцейський намагався повторно передати "клієнту" пакунок, у якому містились наркотичні речовини. Напередодні за ним також слідкували. 7 жовтня 2021 р. правоохоронці зафіксували, як поліцейський збував амфетамін — психотропну речовину, обіг якої обмежений.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини