Головна Новини Суспільство Кримінал Поліцейський на Житомирщині підозрюється у торгівлі наркотиками
commentss НОВИНИ Всі новини

Поліцейський на Житомирщині підозрюється у торгівлі наркотиками

Правоохоронці стежили за підозрюваним і зафіксували кілька випадків злочинних дій

9 жовтня 2021, 19:38
Поділіться публікацією:

Прес-служба Житомирської обласної прокуратори інформує, що 8 жовтня 2021 р. місцевий патрульний поліцейський був помічений на торгівлі наркотичними речовинами.

Поліцейський на Житомирщині підозрюється у торгівлі наркотиками

Затримання підозрюваного у збуті наркотиків - фото прес-служби Житомирської обласної прокуратури

Злочин виявили працівники житомирської прокуратори, співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України в Житомирській області та слідчі Державного бюро розслідування.

Затримання відбулось у Андрушівці – дев'ятитисячному місті Бердичівського району Житомирської області. О 16.30 поліцейський намагався повторно передати "клієнту" пакунок, у якому містились наркотичні речовини. Напередодні  за ним також слідкували. 7 жовтня 2021 р. правоохоронці зафіксували, як поліцейський збував амфетамін — психотропну речовину, обіг якої обмежений.

Після арешту слідчі продовжать вивчати інші випадки протиправної діяльності зловмисника для збуту наркотиків. Йому буде оголошено підозру у вчиненні злочину відповідно до ч.1 ст. 307 Кримінального кодексу України "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів". Після судового розгляду, якщо вина підозрюваного буде підтверджена, його очікуватиме від чотирьох до восьми років в'язниці.

Згідно зі "Звітом щодо наркотичної та алкогольної ситуації в Україні за 2020 рік", опублікованим Європейським центром кортролю наркотиків (European Monitoring Centre for Drugs and Drug Addiction (EMCDDA), серед молоді віком від 15 до 17 років з амфетаміном знайомі – 1,7%, з кокаїном – 1,2%, канабісом – 5,7%. 

Про те, як у Коста-Ріці вилучили чотири тонни кокаїну, видання "Коментарі" розповідало своїм читачам раніше.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини