Головна Новини Суспільство Кримінал Жахливий злочин стався у Туреччині, росіянин вбив своїх батьків молотком
commentss НОВИНИ Всі новини

Жахливий злочин стався у Туреччині, росіянин вбив своїх батьків молотком

Росіянин вбив своїх батьків молотком у турецькому готелі

21 вересня 2022, 12:55 comments2401
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

37-річний росіянин поїхав на відпочинок до Туреччини з батьками. У п'ятизірковому готелі в Анталії він увімкнув гучну музику і вбив їх молотком та колючим дротом, повідомляють турецькі ЗМІ.

Жахливий злочин стався у Туреччині, росіянин вбив своїх батьків молотком

Дмитро Степанов. Фото з відкритих джерел

Інцидент стався 18 вересня в одному з розкішних турецьких готелів. 37-річний Дмитро Степанов мав заздалегідь спланований план для злочину. Він купив молоток, колючий дріт, а у номері готелю ввімкнув гучну музику. За даними слідства, росіянин спочатку сильно побив своїх батьків молотком, а потім задушив їх дротом.

Як повідомляє турецька газета "Hurriyet", чоловік записував свій злочин на телефон. Після цього він вмився та покинув кімнату готелю, ніби нічого не сталося. Гучна музика сповістила інших гостей готелю, і персонал подзвонив. Тоді про злочин стало відомо.На місце події викликали швидку допомогу та поліцію.

При цьому вбивця, тиняючись містом, записав відео, на якому зізнався у скоєному. Він сказав, що ненавидів своїх батьків і з дитинства мріяв убити батька. Його 62-річний батько загинув на місці, мати потрапила в лікарню у тяжкому стані. Чоловіка передадуть Росії де йому загрожує довічне ув'язнення.

Цікаво, що турецькі ЗМІ згадують випадок, що в 2015 році, тоді росіянин убив свого друга, теж молотком.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про суд над американкою, яка вбила свого гвалтівника. Їй присудили штраф у 150 тис. доларів.

Також "Коментарі" писали про сексуальні злочини тренера з тенісу у Франції. За свідченнями тенісистки тренер зґвалтував її, коли вона була ще неповнолітньою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: www.hurriyet.com.tr
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини