Головна Новини Суспільство Кримінал Дівчина убила свого ґвалтівника і тепер змушена заплатити великий штраф
commentss НОВИНИ Всі новини

Дівчина убила свого ґвалтівника і тепер змушена заплатити великий штраф

За вбивство ґвалтівника дівчина має заплатити 150 тис. доларів штрафу.

16 вересня 2022, 19:57
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

17-річна Пайпер Льюїс убила свого мучителя в нападі гніву після того, як він її зґвалтував. Підлітка засудили до 20 років позбавлення волі умовно, крім того, суд призначив штраф у розмірі 150 тисяч доларів, який має піти родині померлого. Про це повідомляє видання NYT.

Дівчина убила свого ґвалтівника і тепер змушена заплатити великий штраф

Дівчина убила свого ґвалтівника і тепер змушена заплатити штраф. Фото з відкритих джерел

Пайпер Льюїс у 15 років прихистив 28-річний чоловік. За це вона була змушена займатися сексом за гроші. Дівчина, як вона пізніше засвідчила в суді, була неодноразово зґвалтована. Одного разу вона зарізала свого чергового ґвалтівника, завдавши 30 ножових поранень. Ним виявився 37-річний батько двох дітей.

У суді Льюїс визнала себе винною у ненавмисному вбивстві та навмисному тілесному ушкодженні. Поліція та прокуратура не заперечували, що Льюїс зазнала сексуальних домагань та стала жертвою торгівлі людьми. Однак, за даними прокуратури, вона вбила свого гвалтівника, коли той спав, тобто він не становив для неї прямої загрози.

Під час слухань суддя вказав Льюїс на "поганий вибір, який вона зробила", що призвело до вбивства чоловіка. У результаті Пайпер Льюїс засудили до 20 років позбавлення волі умовно. На неї також наклали штраф у розмірі 150 тис. доларів для родини ґвалтівника. Суддя сказав, що іншого варіанту немає, оскільки цього вимагає закон штату. Прокуратура такий вирок назвала милосердним.

Колишній учитель Льюїс Леланд Шиппер, зворушений ситуацією дівчини, організував для неї збір коштів, де за один день було зібрано понад 40 тис. доларів.

Дитина, яка була зґвалтована, ні за яких обставин не повинна бути винною сім’ї ґвалтівника, – сказав вчитель.

Наступні п'ять років Льюїс проведе у в'язниці штату. Якщо вона порушить будь-які правила установи, її відправлять у в'язницю на 20 років.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв про тенісистку, яку зґвалтував її тренер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини