Головна Новини Суспільство Кримінал "Здай баригу": отримай від 1000 до 25 тисяч доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

"Здай баригу": отримай від 1000 до 25 тисяч доларів

За наркоділків обіцяють заплатити

27 лютого 2023, 18:30 comments5737
Поділіться публікацією:








Відомий одеський активіст, блогер Стас Домбровський оголосив про початок акції "Здай баригу". За інформацію про закладників, наркоділерів та нарколабораторії обіцяють платити від 1000 до 25 тисяч доларів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на відео відомого блогера.

"Здай баригу": отримай від 1000 до 25 тисяч доларів

Стас Домбровський проти бариг

Відомості про закладника або ділера оцінені в 1000 доларів, торгівця в зоні бойових дій  — 3000 умовних одиниць, місцезнаходження нарколабораторії — 25 тисяч доларів.

- Я звертаюсь до всіх вас з незвичною пропозицією, до всіх, хто ненавидить наркотики та бариг, — звертається до українців Стас Домбровський. — Згадуємо, у кого у під'їзді живе закладник, барига, наркоторговець та здаємо його. Очищуємо країну від цього шлаку та заробляємо. Анонімний покищо меценат, який проживає в Мексиці, готовий почати платити всім, хто готовий почати полювання на бариг в Україні. Шукайте! Полювання відкрите.

Нагадаємо, що у 2022 році в Україні зафіксовано 362 636 кримінальних правопорушень проти 321 443 у 2021. Зростання злочинності склало 8,8%, пишуть "Коментарі" за статистикою Офісу Генпрокурора. Відсоток особливо тяжких злочинів кратно зріс. До таких злочинів відносяться державна зрада, умисне вбивство і т.д. Збільшилась кількість тяжких злочинів, а от доля нетяжких правопорушень і кримінальних проступків зменшилась.

Суттєво  зменшилась доля правопорушень проти власності, життя та здоров'я особи. Зважаючи на воєнні дії суттєво зросла кількість умисних вбивств, одночасно зменшилась кількість умисних тілесних ушкоджень. Кількість злочинів проти власності знизилась за основними статтями майже вдвічі, хоча доля шахраїв зросла.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини