Головна Новини Суспільство Кримінал Затриманий зізнався у вбивстві семирічної Маші Борисової (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Затриманий зізнався у вбивстві семирічної Маші Борисової (ВІДЕО)

ДНК-експертиза підтвердила причетність чоловіка до злочину

18 березня 2021, 10:13
Поділіться публікацією:

Затриманий у справі вбивства 7-річної Марії Борисової, 62-річний житель села Щасливе Херсонської області Микола В., зізнався в скоєному. Про це повідомляє ТСН, посилаючись на повідомлення очільника Національної поліції України Ігоря Клименка.

Затриманий зізнався у вбивстві семирічної Маші Борисової (ВІДЕО)

Затриманий зізнався у вбивстві семирічної Маші Борисової - фото з відкритих джерел

За даними видання, ДНК-експертиза також підтвердила причетність чоловіка до злочину.

Затриманий зізнався у вбивстві семирічної Маші Борисової (ВІДЕО) - фото 2

"Він зізнався, як тіло мертвої 7-річної Марії Борисової засунув в мішок і зав'язав його якимось шнуром і поясом. Так, для слідства його зізнання важливе. Але більш значущим є висновок ДНК-експертизи. Біологічні зразки, знайдені на загиблої дівчинки, належать затриманому. Це факт", — повідомив Клименко.

Він також зазначив і досвід спілкування затриманого 62-річного чоловіка з представниками правоохоронних органів, оскільки за плечима в Миколи В., — п'ять років тюрми. Повідомляється, що це остання ходка, всього їх було чотири.

Ігор Клименко додав, що окремі особи намагаються вплинути на матір убитої дівчинки, з вимогою публічно заявити про те, що вона не вірить у причетність фігуранта і звинуватити іншу людину.

"Поліція збирає і належним чином оформлює доказову базу, і ніякі маніпуляції не завадять. Ми діємо за законом і по совісті. За цей жахливий вчинок він повинен відповісти", — сказав голова Нацполіціі, зазначивши що Микола В., знаходиться під вартою.

Нагадаємо, що зниклу 7 березня в Херсонській області Марію Борисову шукали чотири доби. Тіло виявили в тому ж селі, де проживала дитина. Поліції вдалося встановити причетного до вбивства дівчинки — ним виявився 62-річний Микола В. Чоловік проживав поруч з батьком дитини, є його другом, і жив  на одній вулиці з убитою дитиною. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини