Головна Новини Суспільство Кримінал Зниклу в Херсонській області дівчинку знайшли мертвою
commentss НОВИНИ Всі новини

Зниклу в Херсонській області дівчинку знайшли мертвою

Тіло дівчинки виявили в селі, де вона жила

11 березня 2021, 15:45 comments1781
Поділіться публікацією:

Пошук семирічної Марії Борисової в Херсонській області завершився трагедією. Бездиханне тіло дитини виявили в селі, в якому вона проживала. Про це повідомив кореспондент ТСН.ua.

Зниклу в Херсонській області дівчинку знайшли мертвою

Зниклу в Херсонській області дівчинку знайшли мертвою - фото з відкритих джерел

Тіло дівчинки знайшли за старим сараєм — воно було поміщено в мішок. Повідомляється, що раніше це місце вже перевіряли. Зараз там працюють правоохоронні органи.

Зниклу в Херсонській області дівчинку знайшли мертвою - фото 2

"Під час повторного огляду поліцейські виявили в одній з господарських будівель тіло дівчинки. Зараз встановлюється причина смерті дитини. Слідчо-розшукові дії тривають. Поки тільки це можемо сказати", — повідомив ТСН.ua заступник керівника пресслужби ГУНП в Херсонській області Віталій Байдаров.

Нагадаємо, що семирічну Марію Борисову шукали протягом чотирьох днів. Вона зникла 7 березня в селі Щасливе, що в Херсонській області. Правоохоронні органи для розслідування задіяли поліграф, за допомогою якого перевіряли свідчення деяких односельчан, а також і родичів зниклої дівчинки. Було відомо, що поліція опитала більше ніж шість сотень жителів селища Щасливе, де і зникла дитина. Правоохоронці також опитали раніше судимих осіб, а також тих, хто перебуває на психіатричному обліку. За допомогою відеозаписів встановлюється особа водіїв, які проїжджали в районі, де зникла Марія.

Поліцейські відпрацьовували різні версії зникнення дівчинки, серед яких викрадення дитини з автобусної зупинки, куди Марія ходила зустрічати тата. Повідомляється, що співробітники поліції повторно перевірили Північно-Кримський канал, що проходить поблизу Щасливого, а також оглянули місцевість в радіусі 30 кілометрів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини