Головна Новини Суспільство Кримінал Заморозила в холодильнику: у Рівненській області жінка жорстоко вбила новонароджену
commentss НОВИНИ Всі новини

Заморозила в холодильнику: у Рівненській області жінка жорстоко вбила новонароджену

Підозрювана запевняла, що дівчинка народилася передчасно і вже мертвою

19 жовтня 2021, 16:35
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Рівненській області жінка жорстоко розправилася з новонародженим малям. Про це повідомляє видання ТСН.

Заморозила в холодильнику: у Рівненській області жінка жорстоко вбила новонароджену

Вбивство новонародженої. Фото: pixabay.com

Як стало відомо, 35-річна місцева жителька передчасно народила свою дитину, самостійно перерізала пуповину і, загорнувши в пакет, поклала в морозильну камеру. Про інцидент дізналися співробітники правоохоронних органів.

Підозрювана запевняла, що дівчинка народилася передчасно і вже мертвою. Однак у результаті проведення слідчих дій правоохоронці встановили, що жінка народила дитину орієнтовно на 37 тижні вагітності. Згідно з даними експертизи, дитина народилася живою, а її смерть настала в результаті переохолодження.

Жінка була затримана. Під час судового розгляду підозрювана визнала повністю свою вину. Суд визнав жінку винною і призначив покарання у вигляді позбавлення волі на строк три роки, а на підставі статті 75 Кримінального кодексу України звільнив від відбування покарання з випробувальним терміном на два роки.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що в Еквадорі затонув буксир, який прийшов на допомогу військовому судну, яке врізалося у міст. Навчальний вітрильник ВМС Бразилії врізався у пішохідний міст, що з'єднує місто Гуаякіль з островом Сантана. Екіпаж двох суден не постраждав. На цей момент вітрильник чекає буксирування і ремонту.

Також сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в Сарненському районі Рівненської області чоловік поглумився над неповнолітньою дочкою своєї співмешканки. Мати постраждалої звернулася за допомогою до правоохоронців і ті затримали підозрюваного.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Jirka

19 жовтня 2021, 16:42

А в Чехии за такое 20 лет.Жизнь на Украине ничего не стоит.


Новини