Головна Новини Суспільство Кримінал З'явилось відео затримання Гринкевича, який намагався втекти з України
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явилось відео затримання Гринкевича, який намагався втекти з України

Вранці 22 січні в Одесі працівники ДБР затримали Романа Гринкевича, який перебував у розшуку.

22 січня 2024, 13:07
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Державне бюро розслідувань опублікувало відео затримання Романа Гринкевича, якого разом з батьком Ігорем Гринкевичем підозрюють в участі у злочинному угрупованні та шахрайстві в особливо великих розмірах. За словами правоохоронців, оголошений у розшук чоловік намагався виїхати за кордон.

З'явилось відео затримання Гринкевича, який намагався втекти з України

В Одесі працівники ДБР затримали Романа Гринкевича. Фото з відкритих джерел

Під час брифінгу 22 січня генеральний прокурор Андрій Костін розповів, що вдалось затримати чоловіка вранці в Одесі під час спроби незаконно перетнути державний кордон України.

Очільник Державного бюро розслідувань Олексій Сухачов уточнив, що цим чоловіком виявився син львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича Роман Гринкевич, якого оголосили у розшук 18 січня. Як наголосив Сухачов місце знаходження підозрюваного встановили завдяки комплексу оперативно-слідчих дій. Згодом ДБР опублікували відео затримання Романа Гринкевича в Одесі.

За словами голови ДБР Романа Гринкевича доставлять до суду 22 січня, де для нього оберуть запобіжний захід.

Нагадаємо, що 18 січня суд обрав запобіжні заходи особам, які підозрюються у постачанні неякісного одягу для ЗСУ та шахрайстві в особливо великих розмірах в умовах воєнного стану. Четверо підозрюваних, зокрема Ігор Гринкевич опинились під вартою, а його син Роман Гринкечив зник. Чоловіка оголосили у розшук 18 січня, а 22 січня Гринкевич був затриманий в Одесі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Роман Гринкевич заявляв про небажання виправдовуватись за інформацію про можливу участь у шахрайській схемі контрактів для Міноборони. За словами сина львівського бізнесмена уся критика була замовлена проти його сім'ї. Також Гринкевич додав, що сподівається на правоохоронців, які розберуться у всьому.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини