Головна Новини Суспільство Кримінал З'явилась нова інформація про стрілянину в Бельгії: поліція провела спецоперацію
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явилась нова інформація про стрілянину в Бельгії: поліція провела спецоперацію

Бельгійська поліція виконала спеціальну операцію для затримання підозрюваного у стрілянині.

17 жовтня 2023, 10:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Ввечері 16 жовтня на одній з брюссельських площ прозвучало кілька пострілів. Згодом стало відомо про двох загиблих та одного пораненого громадян Швеції, які при їхали до Бельгії на футбольний матч. Тепер стало відомо, що бельгійська поліція провела спеціальну операцію для затримання підозрюваного.

З'явилась нова інформація про стрілянину в Бельгії: поліція провела спецоперацію

Стрілянина в Бельгії: поліція застрелила підозрюваного. Фото з відкритих джерел

Після стрілянини на місце подій прибули екстрені служби та поліція. У Брюсселі рівень загрози було підвищено до четвертого рівня, який є максимальним. Поліція почала пошуки підозрюваного та організувала спеціальну операцію.

Згідно з інформацією видання RTBF масштабна поліцейська операція відбулась вранці. Поліція "нейтралізувала" підозрюваного, який згодом потрапив до реанімації, де помер від поранень. Підозрюваний у стрілянині виявився 45-річний чоловік туніського походження Абдесалем Л.

Нагадаємо, що інцидент стався під час футбольного матчу між збірними Бельгії та Швеції в рамках відбору на Чемпіонат Європи 2024. Футбольний поєдинок був перерваний з міркувань безпеки, а глядачів закликали залишатись на стадіоні. Згодом їх безпечно евакуювали.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про шокуючий випадок у Боснії, де чоловік у прямому ефірі застрелив колишню дружину. Потім він знімав на камеру, як тікає та переховується від поліцейських.

Також "Коментарі" писали про бойовиків з угрупування ХАМАС, які напали на Ізраїль та під час одного молодіжного фестивалю почали розстрілювати людей. Дівчина, яка змогла вибратись живою з фестивалю розповіла про атаку палестинських бойовиків з ХАМАС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини