Головна Новини Суспільство Кримінал З’явилась нова інформація про можливе побиття Дубінського у СІЗО
commentss НОВИНИ Всі новини

З’явилась нова інформація про можливе побиття Дубінського у СІЗО

Поліція Києва перевірила інформацію про побиття народного депутата Олександра Дубінського у слідчому ізоляторі та оприлюднила остаточний висновок.

3 грудня 2023, 12:17 comments1586
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Народний депутат Олександр Дубінський, який перебуває у СІЗО через підозру у державній зраді заявив, що йому завдали тілесних ушкоджень у слідчому ізоляторі. Поліція Києва перевірила слова Дубінського та оголосила про результати перевірки щодо можливого побиття народного депутата.

З’явилась нова інформація про можливе побиття Дубінського у СІЗО

Народний депутат Олександр Дубінський. Фото з відкритих джерел

Згідно з перевіркою слідчо-оперативної групи стану Олександра Дубінського щодо інформації про можливі побої виявилась недостовірною.

"За результатами перевірки, судово-медичного дослідження інформація, викладена у повідомленні, не підтвердилась", — повідомила поліція Києва у Facebook.

Нагадаємо, що 13 листопада нардеп Олександр Дубінський отримав підозру в державній зраді та участі в злочинній організації. Наступного дня Печерський суд Києва оголосив, що Дубінський отримав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном у 60 днів. Альтернативи для застави не було ухвалено.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що нардеп Олександр Дубінський дав неочікувану пораду чоловікам, як уникнути вручення повістки на вулиці. За словами Дубінського слід бути подібним до єврея і таким чином чоловіки зможуть ухилятись від мобілізації в Україні.

Також "Коментарі" писали про те, скільки нардепів поточного скликання опинились у списку зрадників. Загалом у списку 29 колишніх та теперішніх народних депутатів. 10 з них отримали офіційну підозру від правоохоронних органів, а Іллю Киву заочно засудили на 14 років позбавлення волі. Згідно з "Реєстром зрадників" ще 5 депутатів втратили мандат після того, як їх позбавили громадянства України, а один через смерть.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

5 грудня 2023, 10:07

Всі депутати заслуговують побиття. За своє відношення до людей.

Ігор

3 грудня 2023, 13:24

Черговий страждальний відосик виявився несправжнім.


Новини