Головна Новини Суспільство Кримінал Як помістити сім мільйонів гривень у Лексус: досвід наркодилерів
commentss НОВИНИ Всі новини

Як помістити сім мільйонів гривень у Лексус: досвід наркодилерів

Нацполіція виявила велику партію небезпечного наркотика

13 жовтня 2021, 20:47
Поділіться публікацією:

Національна поліція Україна оголосила про затримання наркодилерів, які перевозили наркотичні речовини у автомобілі та на в'їзді до Києва зустрілись з правоохоронцями.

Як помістити сім мільйонів гривень у Лексус: досвід наркодилерів

Наркотичні речовини, вилучені у салоні автомобіля наркодилерів - фото прес-служби Нацполіції України

12 жовтня 2021 р. на околиці столиці відбулась поліцейська спецоперація. Під час її проведення зупинили автомобіль  "Лексус" з двома чоловіками, які, як виявилось, перевозили наркотик мефедрон. Старшому наркокур'єру, водію – 35 роки, молодшому, пасажиру – 18. 

Поліцейські вилучили з автомобіля преміум-класу 20 півкілограмових мішечків. Цих 10 кг мефедрону містять 40 тис. доз і коштують сім млн грн.

Під час обшуку у чоловік також знайшли пістолет з гумовими кулями, набої, ніж, гроші, записи нелегальної діяльності.

На автомобіль, завантажений наркотиками, вийшли працівники Департаменту боротьби з наркозлочинністю. Вони отримали інформацію про канал, яким перевозитимуть значну партію заборонених речовин.  Працюючи з столичною поліцією, вони і з'ясували причетних до цієї справи осіб.

Затримані чоловіки розповіли, що отримали наркотик зі сховку у Чернігівській області. Поліцейські негайно вирушили у вказане місце і у лісосмузі затримали ще трьох осіб, які у цей час поспішно викопували мішки. У мішках виявили ще 15 кг забороненої речовини, яка на "чорному" ринку коштувала б біля 8 млн грн. Крім цього виявили інші докази: телефони, ваги, лопати. Затримані чоловіки, віком 51, 47 та 18 років, відомі правоохоронцям, так як були судимі за розбійний напад та вимагання.  

Правоохоронці працюють над тим, щоб з'ясувати усіх причетних до появи 25-кілограмової партії наркотиків в Україні. Двоє чоловіків вже отримали підозру, суд обирає для них запобіжний захід.

Якщо буде доведену провину затриманих, вони можуть опинитись у в'язниці на термін до 10 років.

Мефедрон – синтетичний наркотичний препарат, розроблений на основі амфетаміну. Часті випадки передозування, так як неможливо точно визначити безпечну дозу. Його відносять до найнебезпечніших: дуже швидко відбувається звикання і реабілітація хворих надскладна.

Видання "Коментарі" раніше публікувало інформацію про житомирського поліцейського, якого затримали за торгівлю наркотиками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини