Головна Новини Суспільство Кримінал Втратила багато крові: в ботанічному саду чоловік зненацька напав на жінку з дитиною
commentss НОВИНИ Всі новини

Втратила багато крові: в ботанічному саду чоловік зненацька напав на жінку з дитиною

Потерпілу госпіталізували з ранами та струсом мозку

13 жовтня 2021, 15:45
Поділіться публікацією:

У столичному в ботанічному саду імені Гришка 12 жовтня невідомий з битою в руках завдав кілька сильних ударів по голові молодій жінці, що гуляла з дитячим візочком. Про це повідомляє РБК-Україна.

Втратила багато крові: в ботанічному саду чоловік зненацька напав на жінку з дитиною

Чоловік з битою напав на жертву зі спини, фото з відкритих джерел

Відомо, що жінка працює нянею та пішла на прогулянку з дитиною, за якою доглядає. Потерпіла сиділа на лавці, коли нападник вдарив ззаду жінку по голові тупим предметом, попередньо битою.

Жінка схопилася й захищала собою візочок з дитиною. Однак чоловік завдав ще кілька ударів й потім втік, коли жертва почала голосно кричати. Ударів було не менше шести. Описати нападника потерпіла не змогла, сказала, що він був кремезний, одягнений в спортивний одяг, капюшон. Очевидці викликали поліцію та "швидку", адже в жінки кров текла з ран на обличчі та голові. Медики "швидкої" госпіталізували потерпілу та наклали їй шви на рани.

За словами дочки потерпілої, нападника по гарячих слідах поліціянти не розшукали. Потерпіла втратила багато крові, її оглянули лікарі та зробили МРТ. Родичі наполягли на госпіталізації після таких важких травм. За здоров'ям жінки спостерігатимуть лікарі. Відомо, що в жінки відкриті рани та струс мозку. Також рідні написали заяву до поліції на нападника.

Чи відкрито за фактом нападу провадження невідомо. Причини мотиву злочину мають встановити правоохоронці в рамках кримінального провадження, оскільки жінка отримала значні тілесні ушкодження. Ступінь їх тяжкості має встановити судовий експерт.

Портал "Коментарі", повідомляв, що в Рівненській області 32-річний місцевий житель довічно відбуватиме покарання в колонії за постійне скоєння сексуального насильства над 10-річною прийомною донькою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини