Головна Новини Суспільство події Ґвалтував п'ять місяців 10-річну падчерку: нові подробиці справи про педофіла з Рівненщини
commentss НОВИНИ Всі новини

Ґвалтував п'ять місяців 10-річну падчерку: нові подробиці справи про педофіла з Рівненщини

32-чоловік намагався оскаржити суворий вирок, та суддя лишився непохитним

12 жовтня 2021, 22:30
Поділіться публікацією:

У Рівненській області 32-річний місцевий житель довічно відбуватиме покарання в колонії за  постійне скоєння сексуального насильства над 10-річною прийомною донькою. Про це інформує Рівненська обласна прокуратура.

Ґвалтував п'ять місяців 10-річну падчерку: нові подробиці справи про педофіла з Рівненщини

32-річний чоловік не домігся скасування довічного за зґвалтування падчерки (фото з відкритих джерел)


Педофіл проживав в одному з населених пунктів Острозької територіальної громади.  Дівчинку він систематично ґвалтував майже п’ять місяців 2020 року.


За інформацією пресслужби обласної прокуратури, молодик чинив розпусні дії та скоював сексуальне насильство над своєю залякано падчеркою, а ще вчиняв зґвалтування малолітньої  й знімав це на відео. Такі ролики випадково побачила  в його телефоні його дружина і повідомила працівників місцевої поліції.

Коли справа слухалась в судовому засіданні, ґвалтівник лише частково визнав себе винним у скоєнні важкого кримінального злочину та систематичній нарузі над малою дитиною.

Здолбунівська місцева районна судова установа призначила йому суворе покарання – довічне позбавлення волі.

Разом зі своїм адвокатом вони не погодились із таким важким покаранням, а також доведенням одного із його злочинних епізодів під час судового слухання  та оскаржували вирок до апеляційної судової  інстанції.

Але 11 жовтня Рівненський апеляційний суд не задовольнив скаргу ґвалтівника. Йому так і залишили в силі покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Рівненській області чоловік зґвалтував малолітню в громадському місці. Місцевий житель вступив у статевий контакт із 13-річною дівчиною. Збоченець напав на дівчинку у громадському місці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини