Головна Новини Суспільство Кримінал Військовий з автомату розстріляв десятьох людей: в Україні оголосили спецоперацію з його розшуку
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий з автомату розстріляв десятьох людей: в Україні оголосили спецоперацію з його розшуку

Внаслідок трагедії у Дніпрі загинуло п’ятеро військових, ще п’ятьох із пораненнями госпіталізували

27 січня 2022, 08:30
Поділіться публікацією:
Сьогодні, 27 січня, близько 3:40 у Дніпрі військовий з автомату розстріляв десятьох військових: п’ятеро з них загинули, ще за життя п’ятьох нині борються лікарі. Нападнику вдалось втекти, нині поліцейські його розшукують. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції, передає портал "Коментарі".
"Подія сталася сьогодні, 27 січня, близько 3:40 ранку на території Південного машинобудівного заводу. До поліції надійшло повідомлення про те, що військовослужбовець Національної гвардії відкрив вогонь із автоматичної зброї. У результаті п’ятеро військовослужбовців загинули на місці, ще п’ять осіб отримали поранення. Стрілець із автоматичною зброєю втік з місця злочину", — йдеться у повідомленні Нацполіції.
Нині у Дніпропетровській та сусідніх областях проводиться поліцейська спецоперація з пошуків підозрюваного. Відомо, що він має при собі зброю. 
У поліції заявили, що у скоєнні цього злочину підозрюють 20-річного військовослужбовця Національної гвардії України з Одеської області.
"Військовослужбовець Національної гвардії України солдат строкової служби Рябчук Артемій Юрійович  2001 р. н., під час видачі зброї з невстановлених причин, пострілами з автомата Калашникова розстріляв караул військовослужбовців НГУ, після чого зі зброєю втік", — повідомили у Нацполіції.
Усіма обставинами трагедії займаються слідчі Державного бюро розслідувань та військової прокуратури. Наразі правоохоронці не роблять жодних публічних заяв щодо причин цієї трагедії. 
"У місті введено поліцейську операцію "Сирена". По тривозі піднятий особовий склад підрозділів Національної поліції та Національної Гвардії. Мотиви скоєного злочину поки не відомі", — йдеться у повідомленні.



Військовий з автомату розстріляв десятьох людей: в Україні оголосили спецоперацію з його розшуку

У Дніпрі військовий розстріляв десять військовослужбовців. Фото з сайту Нацполіції



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини