Головна Новини Суспільство події Хлопець бив, а дівчина все знімала: у Луцьку школяр жорстоко побив іншого юнака (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Хлопець бив, а дівчина все знімала: у Луцьку школяр жорстоко побив іншого юнака (ВІДЕО)

Хлопець бив школяра ногами по голові, поки той лежав на снігу, інші діти нічого не робили

26 січня 2022, 22:45
Поділіться публікацією:








В обласному центрі Волині  учень місцевого ліцею №3 жорстоко відгамселив ногами свого однолітка. Він кинув його на землю та завдавав ударів кулаками, потім копав ногами в голову та обличчя.  Інші однокласники, які були присутні під час конфлікту і не пробували їх розборонити.  Хлопчачу сутичку знімала на відео місцева школярка, яка згодом виклала його в Telegram.

Хлопець бив, а дівчина все знімала: у Луцьку школяр жорстоко побив іншого юнака (ВІДЕО)

Інші діти все зінмали на відео (фото з відкритих джерел)

 Як інформують місцеві медіа, цей жорстокий підлітковий інцидент відбувся на шкільному стадіоні ліцею.

 Разом з тим, ГУ Нацполіції Волинської області сьогодні, 26 січня проінформувало, що поліціянти  вже почали розслідувати обставини цього жорстокого підліткового конфлікту.

За оприлюденою  правоохоронцями інформацією, батьки школяра, що побив кривдник, занесли заяву до поліції, але не виявляють бажання, аби винного притягнули до кримінальної відповідальності. Щодо батьків підлітка, який жорстоко побив однолітка,то на них будуть оформляти проток, як це передбачено ст. 184 КУпАП. 

Поліціянти мають  намір притягнути до відповідальності школярку, яка розповсюдила відеоролик зі сценою насилля в   Telegram-каналі.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Кіровоградській області школяр побив однокласницюВ  селі Олександрівка, що на Кіровоградщині, підліток кинувся з кулаками на свою ровесницю. Він копав однокласницю ногами, наносячи удари по всьому тілу та цілив кулаками в голову. Сцену знущання над дівчинкою знімали на відео її ровесники, потім вони виклали відзняте в соціальних мережах. Школярка навіть не оборонялась, але ніхто з дітей не допоміг дівчині.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини