Головна Новини Суспільство Кримінал Вбивство студентки у Львові: оприлюднені подробиці трагедії
commentss НОВИНИ Всі новини

Вбивство студентки у Львові: оприлюднені подробиці трагедії

На тілі дівчини виявили численні ножові поранення

31 березня 2021, 15:55 comments1087
Поділіться публікацією:

Студентку Львівського університету Дар'ю Косенок, яка зникла напередодні у Львові, виявили мертвою в орендованій квартирі.

Вбивство студентки у Львові: оприлюднені подробиці трагедії

Вбивство студентки у Львові: оприлюднені подробиці трагедії - фото з відкритих джерел

На тілі 19-річної дівчини правоохоронці виявили безліч поранень. Хлопця, який може бути причетний до вбивства студентки, вже затримали. Інформацію про трагедію оприлюднили в ТСН.

Повідомляється, що в останнє загиблу дівчину бачили у гуртожитку філологічного факультету в понеділок. Саме тоді вона разом із хлопцем вирушила на орендовану квартиру святкувати свій день народження. Близько 16:00 Дар'я перестала виходити на зв'язок, після чого матір студентки звернулася до співробітників правоохоронних органів.

Вбивство студентки у Львові: оприлюднені подробиці трагедії - фото 2

Бездиханне тіло дівчини з великою кількістю ножових поранень виявила господиня квартири днем пізніше. При цьому, за словами сусідів, криків або шуму із орендованого житла вони не чули.

Через кілька годин поліція затримала можливого причетного до вбивства Дар'ї. Ним виявився її хлопець, 19-річний уродженець Житомира. Повідомляється, що саме він орендував квартиру для святкування дня народження загиблої.

У поліції повідомили, що молодик зізнався у скоєнні злочину.

"Пояснює, що на ґрунті ревнощів, на ґрунті побутових питань виник той конфлікт. Надалі йому вже важко пояснити свої дії", — додали у правоохоронних органах.

Повідомляється, що в разі, якщо провину затриманого хлопця доведуть, йому може загрожувати до 15 років позбавлення волі.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" розповідало про те, що затриманий за вбивство семирічної Марії Борисової зізнався у скоєнні злочину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини