Головна Новини Суспільство Кримінал Вагнерівця заарештували за зґвалтування неповнолітньої племінниці
commentss НОВИНИ Всі новини

Вагнерівця заарештували за зґвалтування неповнолітньої племінниці

35-річний екс-боєць ПВК зґвалтував у лісі свою 13-річну племінницю

30 серпня 2023, 23:55
Поділіться публікацією:

Суд у російському Волгограді заарештував вагнерівця, якого звинувачують у зґвалтуванні неповнолітньої. Про це повідомляють "Коментарі"

Вагнерівця заарештували за зґвалтування неповнолітньої племінниці

Ватажок ПВК "Вагнер" Пригожин

Як передає "Радіо Свобода", після участі у війні проти України найманець приватної військової компанії "Вагнер" 35-річний Олексій Хлєбніков, за даними слідства, зґвалтував у лісі свою 13-річну племінницю, погрожуючи їй ножем.

Вагнеровець уже був не в ладах із законом. Так, у 2008 році його притягували за крадіжку та розбій, а у 2018-му засудили до 11 років колонії суворого режиму у справі про вбивство. Рік тому ув'язненого завербували в колонії до лав ПВК "Вагнер". Він воював проти України, нещодавно повернувся додому, у хутір Рожнівський Новоаннінського району Волгоградської області, де й скоїв уже черговий свій злочин.

Крім цього, у ЗМІ повідомлялося, що наприкінці травня у Новосибірській області під арешт відправили вагнерівця, підозрюваного у зґвалтуванні двох школярок 10 та 12 років. На початку серпня в Карелії за звинуваченням у вбивстві шістьох людей було заарештовано раніше судимого вагнерівця Ігоря Софонова, який повернувся з війни. А в Кіровській області РФ розшукують вагнерівця за підозрою у зґвалтуванні та побитті 26-річної дівчини.

За різними оцінками, до ПВК "Вагнер" у російських в'язницях завербували від 50 до 70 тисяч бійців. 32 тисячі з них, за словами ватажка ПВК Євгена Пригожина, повернулися та отримали за участь у бойових діях помилування від президента Росії.

Тим часом, прем'єр Японії спробував рибу після зливу радіоактивної води.

Кулеба розповів про людину, яка "змогла" домовитися з Путіним.

А Шойгу зажадав виробляти системи ППО цілодобово.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини