Головна Новини Суспільство Кримінал В Житомирській області чоловік приїжджав в гості до кумів, щоб ґвалтувати маленьку хрещеницю
commentss НОВИНИ Всі новини

В Житомирській області чоловік приїжджав в гості до кумів, щоб ґвалтувати маленьку хрещеницю

Крім того, в ході обшуку у чоловіка були вилучені записи з дитячою порнографією

8 липня 2021, 16:56
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У місті Корстеном, що в Житомирській області, чоловік ґвалтував свою хрещеницю. Про це повідомляється в пресслужбі прокуратури Житомирської області.

В Житомирській області чоловік приїжджав в гості до кумів, щоб ґвалтувати маленьку хрещеницю

Згвалтування хрещениці в Житомирській області. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, сорокасемирічний чоловік багато разів приїжджав погостювати до своїх кумів і в цей час ґвалтував малолітню хрещеницю і розбещував її молодшу сестру.

Також стало відомо, що зловмисник запрошував своїх жертв до себе додому, де знущався з них. Крім цього, чоловік став фігурантом ще однієї кримінальної справи. В ході слідчих дій у підозрюваного були виявлені відеофайли з порнографічним змістом, на яких були зображені неповнолітні.

Постраждалі та їхні брат були вилучені з сім'ї. На цей момент вирішується питання про позбавлення батьків прав на дітей. За дане правопорушення підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років або довічне.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Дніпропетровській області сімейний насильник зарізав двох маленьких дітей своєї колишньої співмешканки, а потім подався в біга. Як стало відомо, 28-річний зловмисник перерізав горло дворічній малечу і завдав колоті рани його семирічному братові. Обидва постраждалих померли на місці події. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, в російському місті Починок, що в Смоленській області в результаті пожежі в приватному будинку загинуло шестеро осіб. П'ятеро з них були дітьми. Відомо, що вік загиблих дітей становив - від 4 місяців до 12 років. Пожежники розповіли про передбачувані причини пожежі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини