Головна Новини Суспільство Кримінал В яких областях найбільше випадків розкрадання гумдопомоги
commentss НОВИНИ Всі новини

В яких областях найбільше випадків розкрадання гумдопомоги

Нацполіція відкрила провадження за фактами розкрадання гумдопомогу

22 червня 2022, 19:10
Поділіться публікацією:

В яких областях найбільше випадків розкрадання гумдопомоги

Роздача продуктів, фото Фейсбук

В чотирьох областях найбільше випадків розкрадання гумдопомоги, яка надходить із-за кордону. Нацполіція відкрила 274 кримінальних проваджень за фактами шахрайства. Про підозру поліціянти повідомили 29 громадянам. Про це розповів міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, пише НВ.

Левова частка відкритих проваджень в столиці та Львівській області. Харківська та Кіровоградська теж в "п'ятірці лідерів" за кількістю зареєстрованих випадків розкрадання. Серед предметів, які привласнюють люди, часто автівки, які мали б передавати ЗСУ, пальне, ліки, продукти харчування, засоби захисту — бронежилети. Крім того, за даними поліціянтів, в кількох справах організаторами шахрайських схем стали стали росіяни. Слідство у справах триває.

За даними ЧЕСНО, з березня до червня області отримали різні обсяги гуманітарної допомоги: Київська — 13 млн тонн, столиця — 99,5 млн тонн, Львівська 96,6 млн тонн, Харківська — 11,3 млн тонн, Кіровоградська — 1,7 млн тонн. За три місяці до України завезли 510 тисяч тонн міжнародної гуманітарної допомоги, в основному її завозять вантажівками, менше через залізницю.

Як писав портал, українці працюватимуть на суспільно корисних роботах. 21 червня на засіданні Кабінету міністрів прем'єр заявив, що українців, які не мають роботи будуть залучати до різних робіт. Мова йде про тих, хто офіційно зареєстрований як безробітний та протягом 30 днів не знайшли роботу.

Також ми писали, що є деякі нюанси в законах про мораторій на збільшення тарифів для побутових споживачів на час воєнного стану та через півроку після його скасування. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" це рішення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини