Головна Новини Суспільство Кримінал В Україні власник СТО продавав позашляховики, які призначалися для ЗСУ (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні власник СТО продавав позашляховики, які призначалися для ЗСУ (ФОТО)

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу

16 червня 2022, 13:28 comments1285
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Правоохоронці затримали чоловіка, який продавав позашляховики Збройних сил України, які були ввезені до країни як гуманітарна допомога. Про це повідомляється на сторінці Київської міської прокуратури у соціальній мережі Facebook.

В Україні власник СТО продавав позашляховики, які призначалися для ЗСУ (ФОТО)

Як стало відомо, у місті Київ власник СТО, маючи у своєму розпорядженні два автомобілі польської реєстрації, які відповідно до Декларації про перелік товарів, що визнані гуманітарною допомогою, були ввезені в Україну з метою подальшої передачі для потреб однієї з військових частин, організував їх продаж .

В Україні власник СТО продавав позашляховики, які призначалися для ЗСУ (ФОТО) - фото 2

Фото: Київська міська прокуратура

"2 червня після огляду транспортних засобів покупцем, чоловік отримав завдаток на суму 400 дол. США. Надалі після проведення ремонту автомобілів та отримання другої частини коштів на суму 6 100 доларів США чоловік був затриманий у порядку ст. 208 КПК України.", — повідомляє Київська міська прокуратура.

В Україні власник СТО продавав позашляховики, які призначалися для ЗСУ (ФОТО) - фото 3

Фото: Київська міська прокуратура

Наразі підозрюваному повідомили про підозру у скоєнні злочину. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

В Україні власник СТО продавав позашляховики, які призначалися для ЗСУ (ФОТО) - фото 4

Фото: Київська міська прокуратура

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що росіяни побачать це у Херсоні, Запоріжжі, Криму: Рєзніков розповів, як звільнятимуть Україну. Зброя від союзників допоможе Україні повернути окуповані Росією території. Включно з Кримом та Донбасом. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що де мають зупинитися ЗСУ: стало відомо , на яку перемогу у війні проти РФ розраховує Париж. Париж готовий підтримувати Київ у війні проти РФ до перемоги Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що відомий пес Патрон потролив Макрона , який прибув із візитом до України (ФОТО). Пес Патрон опублікував нову фотографію. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що нардеп пояснив , чому Путін готовий класти військові пачками, аби захопити Сєвєродонецьк. Путіну важливо за всяку ціну захопити Сєверодонецьк. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини