Головна Новини Суспільство Кримінал В СБУ знову затримали кілька диверсантів на території України
commentss НОВИНИ Всі новини

В СБУ знову затримали кілька диверсантів на території України

СБУ продовжує затримувати громадян, яких підозрюють в державній зраді

3 березня 2022, 12:35
Поділіться публікацією:

Правоохоронці продовжують затримувати диверсантів, яким загрожує довічне ув'язнення, якщо нардепи проголосують за законопроект. Про це повідомляє прес-служба Служба безпеки України.

В СБУ знову затримали кілька диверсантів на території України

Фото ілюстративне / Pixabay

За 2 березня в Івано-Франківську затримали коректувальника вогню. Цей чоловік навів удар російського "Калібру" на Івано-Франківський аеродром. Відомо, що він раніше приїхав до міста та жив орендував житло біля стратегічного об'єкта. Після успішного удару ворога, затрманий прозвітував своїм "координаторам". На гарячому його і затримали, коли він коригував інший об'єкт.

У столиці нейтралізовано диверсійну групу ворога, яка збирала дані про розташування військових частин на території столиці. Тих, хто вижив, затримали. В Запоріжжі затримали місцевого, що фотографував укріплення військових на території міста й надсилав цю інформацію російським кураторам. На Луганщині викрили зрадників серед чиновників — керівники Марківської та Міловської об’єднаних територіальних громад Луганської області. Ці чиновники закликали сприяти окупантам.

В Черкаській області викрили в Смілі двох посадовців місцевих органів влади, які мали плани перейти на бік ворога та допомогти окупантів. Слідство в усіх справах проводиться, усім затриманим повідомлять про підозру в державній зраді.

Як повідомляв портал, в Гаазі почали розслідувати злочини РФ проти України.
 Майже чотири десятки країн звернулися до Міжнародного кримінального суду щодо варварського вторгнення Росії в Україну. Прокурор МКС Хан Каріма заявив про відкриття відповідного розслідування. Експерти проаналізували цей крок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини