Головна Новини Суспільство Кримінал В Одеській області накрили партію кокаїну на мільйони доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одеській області накрили партію кокаїну на мільйони доларів

Наркотики заховали в контейнері з бананами

18 листопада 2020, 11:31 comments1338
Поділіться публікацією:

Велику партію наркотиків затримали співробітники правоохоронних органів під процесуальним керівництвом Одеської обласної прокуратури.

В Одеській області накрили партію кокаїну на мільйони доларів

Слідчі СБУ спільно зі співробітниками Південного регіонального управління ДПС України запобігли розповсюдженню 20 кг кокаїну. Відзначається, що наркотик в Україні контрабандою доставили з Еквадору. За даними слідства, наркотичний засіб прибув з Республіки Еквадор в контейнері з бананами, прихований в рефрижераторі у 20 брикетах. Вартість вилученої партії кокаїну на "чорному ринку" становить близько 4 млн дол США.

Зараз правоохоронці з'ясовують, хто міг бути причетний до наркотрафіку і проводять інші слідчі дії.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Києві викрили наркодилера з великою партією кокаїну. Уродженець Росії знаходився у розшуку за скоєння тяжкого злочину і перебував на території України за підробленими документами. Під час обшуку в його квартирі слідчі вилучили близько 5 кілограмів кокаїну. Експерти оцінюють цю партію в 15 млн грн за цінами "чорного" ринку. За порушення українського законодавства зловмисникові загрожує до 12 років позбавлення волі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини