Головна Новини Суспільство Кримінал В Одеській області чоловік вбив себе бензопилою
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одеській області чоловік вбив себе бензопилою

Чоловік перерізав собі горло бензопилою

30 серпня 2021, 18:49
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Одеській області чоловік вчинив самогубство. Про це повідомляє видання УНІАН, посилаючись на правоохоронні органи.

В Одеській області чоловік вбив себе бензопилою

Самогубство в Одеській області. Фото: Argo Ingver

Як стало відомо, в поліцію звернулися працівники дорожньої служби, які розповіли, що знайшли свого товариша мертвим в лісопосадці. Прибувши на місце подій, правоохоронці виявили труп 30-річного жителя Миколаївського регіону. У нього було перерізане горло. Відзначається, що слідів насильницької смерті на тілі не виявлено.

Поруч з бездиханним тілом чоловіка лежала бензопила, яка за попередніми даними стала знаряддям самогубства. Заявники стверджують, що чоловік перебував у депресивному стані і раніше заявляв про те, що хоче покінчити життя самогубством через проблеми в особистому житті.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Встановлюються всі обставини події.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Дніпропетровській області чоловік викинув співмешканку з вікна багатоповерхівки. Інцидент стався в місті Кривий ріг на вулиці Покровській. Очевидці розповіли, як з вікна багатоквартирного будинку випала 27-річна жінка. На місце події прибули медики, які госпіталізували потерпілу. Жінка отримала множинні травми. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що на Херсонщині в дитячому таборі померла неповнолітня. Вибух стався о дитячому таборі в Щасливцево, що в Генічеському районі. 16-річній мешканці Кривого Рогу раптово стало погано під час вечірніх танців. Потерпіла була доставлена в медичний заклад медиками, які прибули на місце інциденту. Врятувати підлітка не вдалося. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини