Головна Новини Суспільство Кримінал В Київській області неповнолітній загинув від осколку снаряду
commentss НОВИНИ Всі новини

В Київській області неповнолітній загинув від осколку снаряду

В Київській області фіксують смерті дітей від снарядів окупантів

2 березня 2022, 16:56
Поділіться публікацією:

Вбивство дитини осколком снаряду на Київщині розслідують прокурори. Про це повідомляють в прес-службі офісу генерального прокурора.
Відомо, що прокурори Голованівської окружної прокуратури здійснюють процесуальне керівництво в кримінальному провадженні щодо загибелі дитини за фактом порушення законів і звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

В Київській області неповнолітній загинув від осколку снаряду

фото Офісу генпрокурора

Ростислав 2008 року народження отримав смертельне поранення осколком снаряду під час обстрілу танками окупантів приватних будинків в Київській області. Повідомляється, що сім'я загиблого втікала від російських танків, що відкрили вогонь по мирному населенню. Снаряд окупантів розірвався в 100-200 метрах від людей, що повернулися з лісу. Там вони ховалися від чергової колони танків.

Осколки влучили в руку і груди хлопчика, дитина померла на місці. Батьки чекали поки стемніє, щоб забрати тіло. З тілом вони проїхали до Кіровоградської області. Там лікарі разом з саперами провели розтин дитини.

В тілі хлопчика був осколок снаряду. За словами генерального прокурора, фіксується кожен факт агресії Росії.

Як повідомляв портал, в Офісі президента розповіли, чому окупанти скажено розстрілюють Харків. Радник голови ОП зазначив, що Харків для російських окупантів є ключовим містом, яке вони хочуть взяти під свій контроль. Тому вже котрий день поспіль намагаються застосовувати як важку артилерію, так і авіацію. У місті постійно чути звуки сирени та вибухи. За словами Арестовича, тим не менш, і захисники міста, і тероборона відважно відбивають атаки противника, що, у свою чергу, виводить з себе окупантів і ті в сказі відкривають вогонь мирному населенню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/pgo_gov_ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини