Головна Новини Суспільство Кримінал Українського прикордонника знайшли застреленим: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Українського прикордонника знайшли застреленим: що відомо

Загиблому українцю було 24 роки

19 серпня 2021, 11:40
Поділіться публікацією:

Неподалік українського державного кордону з Румунією виявили тіло військовослужбовця Чернівецького прикордонного загону. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на коментар речника Чернівецького прикордонного загону Сергія Бровка.

Українського прикордонника знайшли застреленим: що відомо

Українського прикордонника знайшли застреленим, фото з відкритих джерел

Відомо, що 24-річний український прикордонник був на чергуванні. Вранці 19 серпня його тіло без ознак життя неподалік румунського кордону знайшли колеги. На місце одразу викликали поліцію.

Як з'ясували криміналісти слідчо-оперативної групи, на тілі військовослужбовця прикордонного загону є вогнепальне поранення. Як пізніше з'ясувалося, в хлопця прострелена нижня щелепа. Тіло відправили на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті. На місці працюють слідчі Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Наразі за фактом дані внесено до Єдиного реєстру державних розслідувань. Відкрито кримінальне провадження, в рамках якого тривають слідчі дії.

Стало відомо, що трагедія сталася с. Селятин, що у Вижницькому районі. Загиблий родом з Одеси.

Як повідомляв портал "Коментарі", на Закарпатті затримано шістьох нелегалів, що намагалися перетнути державний кордон. У рамках операції "Карпати-2021" військові виявили біля села Астей, що знаходиться за один кілометр від контрольно-пропускного пункту "Лужанка-Берегшурань", групу підозрілих осіб.

Також ми писали, що на кордоні між Литвою та Білоруссю стався інцидент за участі прикордонників. Уряд Литви направив ноту протесту сусідській країні. З відеозапису інциденту видно, що білоруські прикордонники у шоломах та зі щитами силою витісняють нелегалів на бік Литви, порушивши територіальні межі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини