Головна Новини Суспільство Кримінал У Запорізькій області зниклу безвісти жінку знайшли мертвою: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Запорізькій області зниклу безвісти жінку знайшли мертвою: подробиці

Раніше жінка неодноразово висловлювала бажання покінчити життя самогубством

7 жовтня 2021, 19:40
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Запорізькій області виявили бездиханне тіло жінки. Про це повідомляє Depo, посилаючись на Нацполіцію.

У Запорізькій області зниклу безвісти жінку знайшли мертвою: подробиці

Самогубство в Запорізькій області. Фото: Pixabay

Як стало відомо, інцидент стався в місті Токмак. Повідомляється, що в лісосмузі було виявлено труп 43-річної мешканки, яка пропала безвісти два тижні тому. Жінку виявили повішеною.

Правоохоронці розповіли, що останнім часом жінка перебувала в пригніченому стані. Відзначається, що раніше вона неодноразово висловлювала бажання покінчити життя самогубством.

Правоохоронці кримінальне провадження за статтею умисне вбивство з додатковою кваліфікацією — "самогубство". На цей момент встановлюються всі обставини події.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що в Запорізькій області чоловік вбив себе на очах у дівчини. Повідомляється, що загиблий страждав від нападів психозу і манії переслідування. Крім того, чоловік зловживав спиртними, а також вживав наркотики. У вечір трагедії він на очах у своєї співмешканки завдав собі тілесні ушкодження в області горла. Від отриманих травм він помер на місці. Про те, що сталося дізналися в правоохоронних органах.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що в Польщі відбулося смертельне ДТП за участю українців. Повідомляється, що легковий автомобіль, в салоні якого знаходилися двоє чоловіків, злетів з дороги і врізався в дерево. Від отриманих травм вони померли на місці. Прибулим на місце подій медикам довелося вирізати тіла загиблих з сильно понівеченого транспортного засобу. Чоловікам було 21 і 22 роки. Правоохоронці встановлюють причину аварії. 






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини