Головна Новини Суспільство Кримінал У Запорізькій області чоловік вбив себе на очах у своєї дівчини
commentss НОВИНИ Всі новини

У Запорізькій області чоловік вбив себе на очах у своєї дівчини

Загиблий страждав від нападів психозу і манії переслідування

7 жовтня 2021, 19:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Запорізькій області чоловік вбив себе на очах у співмешканки. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Запорізькій області.

У Запорізькій області чоловік вбив себе на очах у своєї дівчини

Самогубство в Запорізькій області. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент стався в селі Солодководне, що в Розівському районі. Повідомляється, що 24-річний чоловік, який за життя зловживав спиртними, а також вживав наркотики, убив себе.

У вечір трагедії чоловік поводився неадекватно і на очах у своєї співмешканки завдав собі тілесні ушкодження кухонним ножем в районі горла.

Про те, що трапилося дізналися в правоохоронних органах. За даним фактом в ЄРДР внесені відомості.

Відзначається, що загиблий страждав від нападів психозу і манії переслідування.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Одесі зграя бездомних собак накинулася на дитину. Агресивні тварини напали на школяра, коли той хотів погладити їх. На допомогу потерпілому поспішив охоронець і сусіди. Їм вдалося прогнати собак від хлопчика, проте одна з них встигла вкусити його. Потерпілого відвезли в медичний заклад і зробили щеплення. Відзначається, що мешканці багатоповерхівки, у яких у дворі бродять бездомні собаки, бояться випускати своїх дітей на вулицю.

Також "Коментарі" інформували про те, що на Шакіру напали дикі кабани. Інцидент стався, коли відома співачка зі своєю дитиною гуляла в парку Барселони. Тварини буквально вихопили її сумку, в якій був мобільний телефон та інші речі. "Награбоване" вони потягли в ліс. Через деякий час сумку вдалося знайти. Як виявилося, це далеко не перший випадок зустрічі людей з кабанами прямо посеред парку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини