Головна Новини Суспільство події Хотів погладити: в Одесі зграя бездомних собак напала на дитину (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Хотів погладити: в Одесі зграя бездомних собак напала на дитину (ВІДЕО)

Люди бояться відпускати своїх дітей на вулицю

7 жовтня 2021, 17:59
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








Хотів погладити: в Одесі зграя бездомних собак напала на дитину (ВІДЕО)

Зграя собак напала на дитину. Фото: Pixabay

В Одесі бездомні собаки напали на маленького хлопчика. Про це повідомляє видання ТСН.

Як стало відомо, інцидент стався на вулиці Семена Палія. На школяра напала зграя собак, коли той намагався погладити одного з них. Подію зафіксували камери відеоспостереження.

Охоронець разом із сусідами допоміг прогнати агресивних тварин від дитини. Однак один собака встиг вкусити хлопчика. Відразу після інциденту постраждалого відвезли в медичний заклад і зробили щеплення від правця.

Зазначається, що мешканці часто зверталися за допомогою, оскільки не знають, що робити з проблемою бездомних собак у дворі свого будинку. Люди бояться відпускати своїх дітей на вулицю.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в США алігатор вистрибнув з озера й відібрав у дитини вудку. Житель Флориди відправився зі своїм малолітнім сином порибалити на озеро. Весь процес він знімав на відео. Хлопчисько зловив на вудку великого окуня, проте в цей момент з річки вистрибнув хижак. Тварина потягнула в воду улов разом з вудкою. Відео потрапило в мережу і коментатори під ним зазначили, що вечірня рибалка у Флориді є небезпечним заняттям.

Також "Коментарі" інформували про те, що в Барселоні дикі кабани напали на Шакіру. За її словами співачки, в парку до них раптово підбігли кабани. Потім вони буквально вихопили її сумку, в якій був мобільний телефон та інші речі. "Награбоване" тварини забрали в ліс. Через деякий час сумку все-таки вдалося знайти. Зазначається, що в результаті інциденту ані Шакіра, ані її восьмирічний син Мілан не постраждали.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини