Головна Новини Суспільство Кримінал У Запоріжжі спортивний тренер створював порно за участю своїх малолітніх вихованок (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Запоріжжі спортивний тренер створював порно за участю своїх малолітніх вихованок (ВІДЕО)

У нього виявили близько пів терабайта матеріалів порнографічного характеру за участю неповнолітніх

21 липня 2021, 17:46 comments1293
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У Запоріжжі спортивний тренер створював порно за участю своїх малолітніх вихованок (ВІДЕО)

У Запоріжжі тренер з акробатики створював порно з малолітніми. Фото з відкритих джерел

У Запоріжжі дитячий тренер створював порноматеріали за участю своїх вихованок. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Запорізькій області.

Як стало відомо, кіберполіції вдалося з'ясувати, що тренер зі спортивної акробатики, який займався з неповнолітніми, створював фотоматеріали порнографічного змісту за участю своїх вихованок. 48-річний зловмисник фотографував своїх учениць у спідній білизні, а знімки продавав в мережі.

Зазначається, що правопорушник перед вчиненням злочину попросив у батьків постраждалих письмову згоду на фотографування. Він збрехав їм, що їхні діти братимуть участь у фотосесії для реклами спортивного одягу. Зараз відомо про трьох постраждалих від рук зловмисника. Всім їм було по вісім років.

У будинку в порушника співробітники правоохоронних органів провели обшук. Вони вилучили комп'ютер, жорсткі диски та фотоапарат злочинця. З'ясувалося, що на техніці містилося близько пів терабайта матеріалів порнографічного характеру за участю малолітніх.

Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в місті Коростень, що на Житомирщині, чоловік ґвалтував власну неповнолітню хрещеницю, а також розбещував її сестру. Відомо, що він це робив, коли приїжджав у гості до кумів. Іноді зловмисник запрошував своїх жертв до себе додому і там знущався з них. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Колумбії працівник дитячого садка підозрюється у зґвалтуванні кількох десятків дітей. Вік усіх його жертв становив до чотирьох років. Зараз він затриманий співробітниками правоохоронних органів. Подробиці — в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини