Головна Новини Суспільство Кримінал У Волинській області чоловік розбещував власну малолітню доньку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Волинській області чоловік розбещував власну малолітню доньку

Підозрюваному в розбещенні малолітньої обрали запобіжний захід

1 листопада 2021, 16:15
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Волинській області чоловік чинив сексуальне насильство щодо малолітньої. Про це повідомляє видання ТСН.

У Волинській області чоловік розбещував власну малолітню доньку

У Волинській області чоловік розбещував малолітню. Фото: Pixabay

Як стало відомо, інцидент стався 27 жовтня у районі Ковеля. Співробітники правоохоронних органів встановили, що 46-річний місцевий житель, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, чинив сексуальне насильство щодо своєї десятирічної доньки.

Правоохоронцям вдалося затримати підозрюваного у злочині. Ковельський міськрайонний суд задовольнив клопотання місцевої прокуратури та обрав чоловікові запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Наступні два місяці він перебуватиме під арештом.

За вчинене підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Мексиці пролунав вибух на нафтопроводі. Як повідомляють ЗМІ, пригода сталася на незаконному відборі з нафтопроводу, що належить державній компанії. Внаслідок вибуху постраждали щонайменше 16 людей. Один із поранених помер від отриманих травм. Зруйнованими виявилося приблизно 50 будівель. Медики доставляють поранених до лікарень.

Також "Коментарі" інформували про те, що на Хмельниччині чоловік знущався з неповнолітньої дівчинки. Підозрюваного раніше було засуджено за крадіжки. Чоловік втік із виправної установи і попрямував до одного із сіл області. Там він зустрів малолітню місцеву мешканку. Злочинець попросив дівчинку показати йому шлях до сусіднього населеного пункту. Перебуваючи зі своєю жертвою на одному з полів, чоловік напав на неї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини