Головна Новини Суспільство Кримінал У Хмельницькій області чоловік втік із колонії та зґвалтував малолітню: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Хмельницькій області чоловік втік із колонії та зґвалтував малолітню: подробиці

Суд виніс вирок злочинцеві

28 жовтня 2021, 17:55
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На Хмельниччині засуджений скоїв зґвалтування малолітньої дівчинки. Про це повідомляє видання ТСН.

У Хмельницькій області чоловік втік із колонії та зґвалтував малолітню: подробиці

Зґвалтування малолітньої у Хмельницькій області. Фото: Pixabay

Як стало відомо, інцидент стався в одному із населених пунктів Хмельницької області. Повідомляється, що 45-річний чоловік, який був засуджений за крадіжки, втік із виправної установи.

Велосипедом він заїхав у село, де зустрів 12-річну дівчинку. Чоловік у стані алкогольного сп'яніння попросив малолітню показати йому дорогу. Дівчинка погодилася.

Коли вони йшли полем, зловмисник приставив ніж до горла своєї жертви, а потім поглумився. Співробітникам правоохоронних органів вдалося затримати правопорушника.

Суд визнав чоловіка винним у скоєнні злочину та виніс покарання у вигляді позбавлення волі на строк 13 років та шість місяців.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Канаді зловмисник вчинив стрілянину в кількох будинках. У населеному пункті на північному заході країни було поранено кількох людей. Двоє постраждалих померли від отриманих травм. Поліціянти заборонили учням місцевої школи залишати територію навчального закладу. Незабаром правоохоронцям вдалося затримати стрільця. Наразі встановлюються всі обставини злочину.

Також "Коментарі" інформували про те, що у Львові 19-річна дівчина зникла безвісти. Поліційні та активісти займалися її пошуком. Недихане тіло студентки було виявлено за кілька годин. Труп знаходився за півтора кілометра від місця проживання дівчини. За даними ЗМІ, у будинку загиблої було знайдено записку. Докладніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини