Головна Новини Суспільство події У Львові зникла безвісти студентка була виявлена мертвою
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львові зникла безвісти студентка була виявлена мертвою

На місці події працюють водолази

27 жовтня 2021, 15:10
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Львові виявили бездиханне тіло студентки. Про це повідомляє видання ТСН.

У Львові зникла безвісти студентка була виявлена мертвою

Поліція. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, сьогодні вночі, 27 жовтня, 19-річна студентка пішла з дому і не повернулася. Пошуками дівчини займалися правоохоронці та активісти Пошуково-рятувальної волонтерської організації.

Як передає видання, труп дівчини, що зникла безвісти, був знайдений у Піскових (Алтайських) озерах, приблизно за півтора кілометра від її місця проживання.

За даними ЗМІ, співробітники правоохоронних органів виявили в будинку загиблої передсмертну записку. Повідомляється, що в ній вона писала про те, що має намір покінчити життя самогубством.

У поліції розповіли, що на місці події працюють водолази. Встановлюються всі обставини інциденту.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" писали про те, що у столиці Австрії озброєний ножем зловмисник напав на перехожих. Чоловік порізав чотирьох людей. Потерпілих доправили до лікарні медики, котрі поспішили на місце подій. Співробітники правоохоронних органів затримали підозрюваного. На цей момент життю поранених громадян нічого не загрожує.

Також сайт "Коментарі" інформував про те, що на Житомирщині жінка похилого віку зникла безвісти. Пенсіонерка займалася випасом худоби на полі і не повернулася додому. Родичі жінки звернулися по допомогу до правоохоронних органів. Поліціянти упродовж двох діб займалися пошуками. Надвечір другого дня зниклу вдалося знайти на полі. Як виявилось, бабуся спіткнулася, впала на землю і не змогла підвестися. Докладніше про це читайте  в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини