Головна Новини Суспільство події Лежала в полі: у Житомирській області знайшли безвісти зниклу жінку
commentss НОВИНИ Всі новини

Лежала в полі: у Житомирській області знайшли безвісти зниклу жінку

Жінка випасала худобу в полі, але ввечері не повернулася додому

26 жовтня 2021, 16:18 comments1144
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На Житомирщині знайшли пенсіонерку. Про це повідомляє видання ТСН.

Лежала в полі: у Житомирській області знайшли безвісти зниклу жінку

"Швидка". Фото: flickr

Як стало відомо, 67-річна жінка випасала худобу в полі, але ввечері не повернулася додому. Родичі зниклої почали пошуки самостійно, проте потім звернулися по допомогу до правоохоронних органів.

Протягом двох діб правоохоронці прочісували поля та ліс. До вечора другого дня їм удалося знайти пенсіонерку. Вона лежала на полі за п'ять кілометрів від місця проживання.

Постраждала розповіла, що підковзнулася і впала, а через сильний біль у спині вже не змогла встати. Пенсіонерка лежала на землі у легкому одязі без їжі та води.

За даними видання, жінка навіть не отримала переохолодження. Медики, які прибули на місце інциденту, госпіталізували бабусю.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, що в Польщі студента з України знайшли мертвим. Його бездиханне тіло було виявлено на даху над входом до будівлі гуртожитку. За попередніми даними, на тілі загиблого не було виявлено слідів насильницької смерті. Співробітники правоохоронних органів встановлюють усі обставини трагедії. Докладніше про це читайте в нашій статті. 

Також портал "Коментарі" писав про те, що в Мексиці сталася стрілянина між двома групами зловмисників. Внаслідок пригоди випадковими жертвами стали туристи. Американська дівчина-блогер зазнала серйозних поранень і померла на місці. Її подруга також була поранена. Потерпілу госпіталізували медики, проте померла від отриманих травм у стінах лікарні. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини