Головна Новини Суспільство Кримінал У Тернополі зловмисник зґвалтував та жорстоко побив молоду дівчину: суд виніс вирок
commentss НОВИНИ Всі новини

У Тернополі зловмисник зґвалтував та жорстоко побив молоду дівчину: суд виніс вирок

П'яний співмешканець зґвалтував дівчину у Тернополі

12 листопада 2021, 17:01
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Тернополі засудили чоловіка за зґвалтування молодої дівчини. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Тернопільської області.

У Тернополі зловмисник зґвалтував та жорстоко побив молоду дівчину: суд виніс вирок

Згвалтував дівчину у Тернополі. Фото з відкритих джерел

За даними правоохоронців, минулого року місцевий житель, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, побив та зґвалтував свою 19-річну співмешканку. Потерпіла звернулася до медиків по допомогу. Лікарі діагностували у дівчини травми середнього ступеня важкості.

Правоохоронці встановили особу та затримали підозрюваного у злочині. Ним виявився раніше засуджений за крадіжки, хуліганство та пограбування місцевий житель. Днями чоловіка судили.

Суд визнав його винним у скоєнні кримінального злочину та призначив покарання у вигляді позбавлення волі на строк сім років. Зазначається, що на цей момент вирок ще не набрав законної сили.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" писав про те, що на Хмельниччині зловмисник, вистеживши, що його односелець пішов на роботу, проник у його будинок і вчинив напад на неповнолітню. Правопорушник спробував зґвалтувати свою жертву, проте вона змога втекти. Про те, що сталося, дізналися в поліції. Правоохоронцям вдалося затримати підозрюваного.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Італії через негоду страждає місцеве населення. Зливи викликали повені та руйнування в містах. В одному із сицилійських населених пунктів провалилася частина автодороги. Під землею опинилися кілька транспортних засобів. Громадяни побоюються, що наступного разу стихія може зруйнувати їхнє житло. Докладніше про це читайте у нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини