Головна Новини Суспільство Кримінал Увірвався до будинку з панчохою на голові: на Хмельниччині чоловік намагався зґвалтувати неповнолітню
commentss НОВИНИ Всі новини

Увірвався до будинку з панчохою на голові: на Хмельниччині чоловік намагався зґвалтувати неповнолітню

Дівчина пішла на хитрість і втекла до своєї тітки

12 листопада 2021, 15:12
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На Хмельниччині судили зловмисника, який намагався зґвалтувати неповнолітню. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Хмельницької області.

Увірвався до будинку з панчохою на голові: на Хмельниччині чоловік намагався зґвалтувати неповнолітню

Спроба зґвалтування у Хмельницькій області. Фото з відкритих джерел

Співробітники правоохоронних органів у ході розслідування встановили, що влітку цього року неповнолітня дівчина приїхала до батька в одне із сіл області.Злочинець, знаючи, що чоловік іде на роботу рано вранці, скористався не закритими вхідними дверима в будинку і проникнув у приміщення, де знаходилася дитина.

Для того, щоб дівчинка не запам'ятала його зовнішність, правопорушник одягнув на голову панчоху. Озброївшись ножем, чоловік напав на свою жертву. Постраждала пішла на хитрість і вмовила ґвалтівника відпустити її до туалету. Сама ж вона попрямувала до своєї тітки, що живе неподалік.

Правоохоронці затримали чоловіка та висунули йому підозру у скоєнні кримінального злочину. Днями суд ухвалив вирок. Насильника засудили до семи з половиною років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що на Житомирщині зловмисник виманив малолітню дівчинку з дому та зґвалтував. Чоловік розповів своїй жертві, що на вулиці на неї чекає батько і запропонував провести до нього. Про те, що сталося, дізналися в поліції. Правоохоронцям вдалося встановити особу

Також сайт "Коментарі" писав про те, що через зливи в сицилійському місті Шакка стався обвал автодороги. Внаслідок пригоди під землею опинилися кілька транспортних засобів. Місцеві жителі побоюються, що наступного разу обрушитися можуть їхні будинки. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини