Головна Новини Суспільство Кримінал У Рівному п’яний помічник екс-депутата області збив військового: він помер у лікарні (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Рівному п’яний помічник екс-депутата області збив військового: він помер у лікарні (ФОТО)

У центрі Рівного нетверезий водій збив пішохода і втік з місця ДТП - його вже затримали правоохоронці

3 січня 2022, 10:59
Поділіться публікацією:

У центрі Рівного нетверезий водій збив людину й втік з місця ДТП. Пішохода не змогли врятувати лікарі, а керманича лише згодом затримали правоохоронці. Про це повідомили у прес-службі Нацполіції Рівненської області, передають "Коментарі".

У Рівному п’яний помічник екс-депутата області збив військового: він помер у лікарні (ФОТО)

Смертельна аварія у Рівному: загинув військовий. Фото з сайту Нацполіції

ДТП трапилась у самісінькому центрі Рівного на вулиці Соборній. Водій автомобіля на великій швидкості збив пішохода, який переходив дорогу у невстановленому місці. Водій не зупинився і поїхав геть. Пізніше його затримали правоохоронці неподалік місця аварії.

"Транспортний засіб "Audi" із механічними пошкодженнями виявили на вулиці Дорошенка. І пасажир, і керманич поводили себе агресивно, тож до них застосували спецзасіб кайданки. Огляд водія на стан сп’яніння показав, що 24-річний житель села Бармаки, що неподалік Рівного, керував авто нетверезим —  2,10 проміле алкоголю," — зазначили у прес-службі Нацполіції Рівненщини.

За життя потерпілого кілька годин боролись медики, однак врятувати його не вдалось. Загиблим, як згодом вдалось з’ясувати, оскільки при ньому не було документів, виявився 27-річний військовослужбовець з Костополя, який приїхав на новорічні свята у відпустку.

А от водій авто, за джерелами журналістів Суспільного, має посвідчення помічника-консультанта на громадських засадах обласного депутата попереднього скликання. Нині йому загрожує позбавлення волі від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортом до десяти років.

У Рівному п’яний помічник екс-депутата області збив військового: він помер у лікарні (ФОТО) - фото 2

У Рівному п’яний помічник екс-депутата області збив військового: він помер у лікарні (ФОТО) - фото 3

Читайте також: Три оперативні закупівлі за місяць: у Києві поліцейські стали "постійними клієнтами" блогерки на OnlyFans




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини