Головна Новини Суспільство Кримінал Три оперативні закупівлі за місяць: у Києві поліцейські стали "постійними клієнтами" блогерки на OnlyFans
commentss НОВИНИ Всі новини

Три оперативні закупівлі за місяць: у Києві поліцейські стали "постійними клієнтами" блогерки на OnlyFans

У Києві поліцейські викрили жінку у створенні та розповсюдженні порнографічного контенту

3 січня 2022, 07:15
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Києві правоохоронці підозрюють жінку у створенні та розповсюдженні контенту порнографічного характеру. Інформація про це опублікована у реєстрі судових рішень.

Три оперативні закупівлі за місяць: у Києві поліцейські стали "постійними клієнтами" блогерки на  OnlyFans

Поліція. Фото: Pixabay

Під час досудового розслідування, правоохоронці встановили, що жінка, перебуваючи у своєму будинку, створювала та розповсюджувала матеріали порнографічного характеру на сайті "OnlyFans". Зазначається, що за допомогою цього сервісу відвідувачі за грошову винагороду отримують фото та відео порнографічного змісту.

Взимку 2021 року в ході контролю за скоєнням злочину було здійснено оперативну закупівлю. Для цього правоохоронці залучили таємного покупця. Той перейшов на акаунт продавця в соціальній мережі Instagram і після листування з нею отримав посилання на сайт, завдяки якому у нього з'явилася можливість придбати порно-контент за участю співрозмовниці. Таємний покупець переказав гроші продавцеві, які раніше йому передали правоохоронці. Після цього він отримав доступ до профілю жінки, де вона зображена на фото та відео з оголеним тілом та статевими органами.

Далі стало відомо, що у підозрюваної повторно виник злочинний намір, спрямований на виготовлення та розповсюдження матеріалів порнографічного характеру. Менш ніж за місяць було здійснено ще одну оперативну закупівлю. Доступ до профілю підозрюваної, де зберігався порно-контент, був отриманий таким же способом. Проте, як зазначається у реєстрі судових рішень, суму, яку поліцейські передали таємному покупцеві з метою закупівлі, вже було збільшено в кілька разів.

За кілька днів правоохоронці вирішили зробити ще одну оперативну закупівлю. Правоохоронці виділили покупцеві ту саму суму для вчинення цієї.

Наразі жінці було повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Досудове розслідування продовжується.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини