Головна Новини Суспільство Кримінал У Полтавській області чоловік згвалтував і вбив колишню дружину: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Полтавській області чоловік згвалтував і вбив колишню дружину: подробиці

Тіло 24-річної дівчини вбивця викинув в саду

27 липня 2021, 22:30 comments1101
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На околиці села Біленченківка був виявлений труп молодої дівчини з явними ознаками насильницької смерті. Очевидці заявили про це в поліцію.

У Полтавській області чоловік згвалтував і вбив колишню дружину: подробиці

Вбивство дружини в Полтавській області. Фото з відкритих джерел

Правоохоронці встановили коло підозрюваних, де виявився колишній чоловік убитої, 27-річний місцевий житель. Його оголосили в розшук. В ході слідства поліцейські отримали докази того, що до злочину причетна саме ця людина.

Незабаром правоохоронцям вдалося встановити його місцезнаходження. Як виявилося, він ховався на території покинутої будівлі. На даний момент затриманому готується повідомлення про підозру в жорстокому вбивстві і згвалтуванні.

Було встановлено, що в день трагедії між колишнім подружжям виникла сварка, в ході якої чоловік зґвалтував, а потім задушив і викинув труп своєї коханої.

Знайомі розповіли, що конфлікти між убитої і підозрюваним відбувалися досить часто. Дівчина неодноразово зверталася в поліцію і писала на нього заяву. Також відомо, що підозрюваний погрожував їй та запевняв, що вона буде тільки з ним і більше ні з ким іншим. До слова, у дівчини залишилося двоє дітей. Один з них хворий на рак.

Нагадаємо, раніше видання "Комментеріі" повідомляли про те, що на багатолюдному пляжі в Великобританії невідомий зґвалтував дівчину-підлітка. Повідомляється, що це сталося серед білого дня, коли на пляжі перебували тисячі осіб. Зловмисник затягнув свою жертву в глибоку воду і поглумився. Поліцейські розшукують злочинця. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже інформував про те, що в лісопосадці під Запоріжжям був знайдений понівечений труп професора Запорізького національного університету. Примітно, що на тілі було тільки нижню білизну. У поліції розповіли подробиці події і про те, що відбувалося за кілька годин до зникнення професора. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини