Головна Новини Суспільство Кримінал У Львові викрадачі хотіли мільйони євро за людське життя
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львові викрадачі хотіли мільйони євро за людське життя

Заручницю звільнено з полону викрадачів

15 жовтня 2021, 14:45
Поділіться публікацією:

Молоду дівчину викрали троє чоловіків та вимагали значний викуп, в іншому разі  — уб'ють її. Про це повідомляють в прес-службі Міністерства внутрішніх справ.

У Львові викрадачі хотіли мільйони євро за людське життя

Потерпіла неушкоджена, фото Нацполіції

До поліції Львівщини подзвонив схвильований батько заручниці та розповів, що його дочка зникла — не виходить на зв'язок. Заявник — мешканець Червонограда. Чоловік також розповів, що йому подзвонили невідомі й вимагали мільйони євро за її життя. Викрадачі погрожували фізичною розправою над дівчиною, якщо батько не віддасть їм два мільйони євро протягом короткого періоду часу. 

Дівчина, яку викрали проживала в Львові. Заява від чоловіка надійшла 14 жовтня увечері. Завдяки оперативному з'ясуванню місцеперебування заручниці поліціянтам вдалося звільнити її та затримати підозрюваних в злочині.

Відомо, що затримання відбулося в Львові, по вулиці Городоцькій. Там, в квартирі, перебувала потерпіла. В порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України було затримано трьох чоловіків. Як виявилося, вони мешканці Червонограда, звідки родом потерпіла.

З 19-річною дівчиною говорить психолог. В неї немає травм та ушкоджень.

За фактом викрадення людини відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та частини 2 статті 189 (вимагання) Кримінального кодексу України.

Тепер підозрюваним загрожує до 10 років за гратами, якщо вина буде доведена в суді. Наразі тривають слідчі дії, поліціянти та прокурори збирають необхідні докази. Затриманим буде оголошено підозру та обрано запобіжні заходи.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Одеській області в каналі знайшли тіло жорстоко вбитого чоловіка.

У Львові викрадачі хотіли мільйони євро за людське життя - фото 2
У Львові викрадачі хотіли мільйони євро за людське життя - фото 3
У Львові викрадачі хотіли мільйони євро за людське життя - фото 4



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини